Δευτέρα 26/7/2021

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας – Ελάμβανε μία σειρά φαρμάκων» λέει ο δικηγόρος του δράστη

«Θα μιλήσω με πράξεις» προειδοποιούσε με νόημα ο ιερομόναχος - Το άγνωστο παρελθόν του 37χρονου

Για ένα διαταραγμένο ψυχικά άτομο μιλά ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, του 37χρονου ιερέα, δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα επισήμανε ότι ο πελάτης του «δεν έχει σώας τας φρένας και πως χρήζει ειδικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι ο δράστης χρήζει ιδιαίτερης ποινικής μεταχείρισης, γιατί δεν είναι απλός ποινικός, καθώς υπάρχει παρελθόν.

Δικηγόρος δράστη: «Δεν θα τον αναλάμβανα αν δεν ήξερα ότι χρήζει ειδικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης»

Ο δικηγόρος του 37χρονου υποστήριξε ότι ο 37χρονος ιερέας ζητά συγγνώμη εκ μέρους του, και έκανε γνωστό ότι ο εντολέας του πριν από ενάμιση μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ είχε προαναγγείλει την πράξη του μέσω διαδικτύου, καθώς είχε αναφέρει πως αν καθαιρεθεί, δεν θα μείνει στα λόγια αλλά θα προχωρήσει σε πράξεις.

Ερωτηθείς για το τι πιστεύει πως ώθησε τον 37χρονο ιερέα σε αυτήν την ενέργεια, ο κ.Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του υποστήριζε πως είχε στηθεί μια σκευωρία σε βάρος του προκειμένου να τον καθαιρέσουν.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες: «Εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία!» προειδοποιούσε ο 37χρονος δράστης

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ αυτήν την εικόνα»

Απειλεί με «ροζ» αποκαλύψεις ο ιερέας με το βιτριόλι;

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της επίθεσης με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ