Συγκλονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν: «Η Λυδία στην Αλόννησο θα είναι το κοριτσάκι της Καρολάιν και όχι η κόρη του δολοφόνου

Ο Αθανάσιος Χαρμάνης εξηγεί γιατί θα «στιγματιστεί» το παιδί εάν παραμείνει στην Αθήνα - Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του Μπάμπη με την οικογένειά του

Must Read

Χαμός και μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των δύο οικογενειών αναμένεται να επέλθει αναφορικά με το ποια οικογένεια θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν μέχρι σήμερα οι πληροφορίες, οι σχέσεις των δύο οικογενειών ήταν άψογες, και μάλιστα υπήρχε μεταξύ τους επικοινωνία προκειμένου να διευθετούνται τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο πώς θα μεγαλώσει το μικρό κοριτσάκι.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν μετά τις αιτήσεις που υπέβαλαν χθες, Πέμπτη 24/6, οι πλευρές των δύο οικογενειών. Αφού η πλευρά της μητέρας της άτυχης 20χρονης αιτείται να λάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ η πλευρά της οικογένειας του καθ΄ομολογίαν πιλότου ζητά από την εισαγγελέα ανηλίκων την από κοινού άσκηση της επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας.

Χαρμάνης: «Δεν μπορεί το παιδί να ζει ένα εξάμηνο στην Αθήνα, και ένα στην Αλόννησο»

Όπως είπε ο Αθανάσιος Χαρμάνης, η πλευρά των γονιών του συζυγοκτόνου, έχει προτείνει εκ περιτροπής επιμέλεια του παιδιού, με διαμονή του 6 μήνες στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν, Απρίλιο με Οκτώβριο, ενώ τους υπόλοιπους μήνες να διαμένει στην Αθήνα με τους γονείς του συζυγοκτόνου πατέρα της.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη, «αυτό έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό το εξάμηνο και εξάμηνο, σημαίνει ότι το παιδί δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά, δεν θα έχει καμία βάση», σημειώνοντας ότι η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να υπάρξει απόφαση για μόνιμη διανομή του παιδιού, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Ζητήσαμε την πλήρη επιμέλεια. Η άλλη οικογένεια έχει σπίτι στην Αλόννησο. Είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση των δύο παππούδων από την Αθήνα στην Αλόννησο παρά του παιδιού στην Αθήνα. Η μητέρα της Καρολάιν ουδέποτε αρνήθηκε και ούτε ποτέ θα αρνηθεί την επικοινωνία. Δηλαδή, όταν έρθουν οι παππούδες στην Αλόννησο θα πάρουν το παιδί για να το δουν, θα το πάρουν και μία και δύο ημέρες», είπε ο κ. Χαρμάνης.

Χαρμάνης: «Δεν μπορεί η μικρή να μεγαλώσει στην Αθήνα – Θα της λένε ότι είναι η κόρη του δολοφόνου»

Όπως συμπλήρωσε, παραθέτοντας επιχειρήματα που έχει αναφέρει και ενώπιον της Εισαγγελέως Ανηλίκων, «στην Αθήνα στο σχολείο θα υφίσταται το μπούλινγκ ότι είναι η κόρη του δολοφόνου, ενώ στο σχολείο στην Αλόννησο θα είναι της Καρολάιν το κοριτσάκι. Θα το αγκαλιάσει όλο το νησί, θα υπάρχει ζεστασιά, όλα τα υπόλοιπα παιδάκια θα το βοηθήσουν. Βλέπουμε τι γίνεται με το μπούλινγκ στην Αθήνα, ενώ η Αλόννησος είναι πιο κλειστή κοινωνία», προσθέτοντας – προφανώς απαντώντας και σε επιχείρημα των γονέων του συζυγοκτόνου– ό,τι «το επίπεδο παιδείας είναι ίδιο και στην Αθήνα και στην Αλόννησο».

«Μέχρι και προχθές το βράδυ κάναμε προσπάθειες με τον συνήγορο της άλλης πλευράς να βρεθεί λύση: οι μεν επέμεναν για την συνεπιμέλεια, η μητέρα της Καρολάιν είπε ότι θέλει το παιδί στην Αλόννησο. Η απόφαση θα ληφθεί με μόνο γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», τόνισε ο συνήγορος.

«Δεν είχαν σχέση ο Μπάμπης και το παιδί με την οικογένειά του»

Αναφερόμενος στην σχέση των γονέων του συζυγοκτόνου με τον γιό τους και την επαφή με την μικρή Λυδία, η οποία ουσιαστικά δεν υπήρχε, όπως είπε μέχρι την ημέρα της δολοφονίας, υποστήριξε ότι η μητέρα του δράστη εκείνη την ημέρα μετά την αποκάλυψη του φόνου, «έπιασε το παιδί για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, μετά από έναν χρόνο. Μπορεί να το είχε δει, αλλά δεν το είχε πάρει αγκαλιά».

«Εγώ δεν αφήνω καμία μομφή για την οικογένεια. Από ότι γνωρίζω είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, είναι άνθρωποι επιπέδου κι ας μην έχουν καταδικάσει την πράξη του παιδιού τους, είναι άλλο πράγμα αυτό», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, καταλήγοντας με την βεβαιότητα ότι θα υπάρχει διαρκώς επαφή των δύο ζευγαριών των παππούδων της Λυδίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα σταματήσουν οι καλές σχέσεις των δύο πλευρών, είμαι σίγουρος για αυτό, όποια και αν είναι η απόφαση για το παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This