Λάρισα: «Έλυσαν» τις διαφορές τους με αίμα

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον δράστη στα γύρω χωράφια, προτού καταφέρουν να τον συλλάβουν

Must Read

Νεκρός έπεσε ένας 70χρονος, μετά από άγριο καβγά που είχε με 35χρονο γείτονά του, ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα στην κοιλιά και το σαγόνι!

Το αιματοβαμμένο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Λοφίσκος του Δήμου Κιλελέρ, στη Λάρισα, και ο λόγος, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ήταν οι κτηματικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται αντίκρυ το ένα με τ’ άλλο.

Το φονικό έγινε σε χωράφι στην είσοδο του χωριού, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν  τον 35χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και να του περνούν χειροπέδες, αφού προηγήθηκε καταδίωξη στα γύρω χωράφια.

Τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκότωνε

Σε δηλώσεις της στο newsit.gr, η νύφη του θύματος, σοκαρισμένη από το αναπάντεχο συμβάν που στοίχισε τη ζωή στον πεθερό της, αναφέρει gr πως «έχουμε τρελαθεί με αυτό που έγινε. Ο δράστης είχε μια διαφορά με τον πεθερό μου τον τελευταίο καιρό. Αυτός βασικά από μόνος του, όχι ο πεθερός μου. Ο πεθερός μου ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν ενοχλούσε κανέναν. Το παιδί αυτό κάτι είχε πάθει τώρα τελευταία και έλεγε στον πεθερό μου ότι θα τον σκοτώσει, κτλ. Εμείς δεν τον πιστεύαμε. Μετά του έλεγε “σε παρακαλώ, με μη πειράξεις, μη μου κάνεις μήνυση, δεν θα σε πειράξω”».

«Και σήμερα πήγα στη Λάρισα με τον σύζυγο μου και στον δρόμο μας ειδοποίησαν να γυρίσουμε γρήγορα στο χωριό, γιατί σκότωσε τον πεθερό μου. Είχε πάθει κάτι τώρα τελευταία, μάλλον είχε κάποια ψυχολογικά. Αυτός είχε κάποια πρόβατα, περίπου 30 και ο πεθερός μου είχε καμιά 200 και τον ενοχλούσε. Ήταν να μας κάνει το κακό», κατέληξε.

  • Δείτε φωτό από τον τόπο του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This