Καταγγελία – σοκ! – Αστυνομικός κακοποιούσε και εξέδιδε 19χρονη

Η νεαρή γυναίκα δραπέτευσε από το σπίτι όπου την κρατούσε επί ένα μήνα

Must Read

Μια υπόθεση που σοκάρει βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά σε μια νεαρή γυναίκα η οποία καταγγέλει ότι επί ένα μήνα ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση τη χτυπούσε, την εξέδιδε και την κρατούσε – παρά τη θέλησή της – σε σπίτι στην Ηλιούπολη.

Η 18χρονη φέρεται να διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα-κολαστήριο και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια όπου αφηγήθηκε σε εργαζόμενη το δράμα που έζησε επί τριάντα ημέρες.

H εργαζόμενη, αφού έμαθε από την 18χρονη ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός φρόντισε να ενημερώσει τις αρχές.

Η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας ωστόσο δε σταματά εδώ. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, Αντωνία Λεγάκη η οποία μίλησε στον ιστότοπο ThePressProject.gr «το κορίτσι ήταν από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης μαζί με το δικηγόρο της και ζητούσε να κάνει μήνυση. Η αστυνομία είχε πιάσει τον βασανιστή της αλλά δεν τον έχουν συλλάβει, τον έχουν “προσαγάγει” παρ’ ότι ο νόμος λέει ότι όταν καταγγέλλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να συλληφθεί και να πάει στον εισαγγελέα».

Εν τέλει η κοπέλα, αν και χρειαζόταν ιατρική φροντίδα, διακομίστηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Κηφισίας αφού ο φερόμενος ως θύτης είναι αστυνομικός.

Όπως αναφέρει στο ThePressProject, σύμφωνα με δικηγόρο, που βρισκόταν μαζί με το θύμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης Γιάννη Μυκωνιάτη, «πριν από μερικές ώρες, μία 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη πήγε χτυπημένη σ ένα καφέ και ζήτησε βοήθεια από την κοπέλα που βρισκόταν εκεί. Αυτή μας ενημέρωσε πως η 18χρονη της είπε πως ο άνθρωπος που είναι σε σχέση έναν μήνα, όπως ανέφερε, την κακοποιεί και την εκδίδει. Την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα, απειλώντας την με όπλο ενώ δεν την άφηνε να έχει καμία επικοινωνία. Στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου ήμασταν μαζί με την κοπέλα, δεν της πήραν κατάθεση, τα είπε μόνο προφορικά. Κι επειδή ο άνδρας που την κακοποιούσε είναι αστυνομικός, η υπόθεση έχει πάει τώρα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Εμείς είμαστε τώρα απ’έξω από το κτίριο, δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα, με το σκεπτικό ότι η κοπέλα δεν είναι κατηγορούμενη. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω, μας λένε ότι η υπόθεση είναι στην προανάκριση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This