Δευτέρα 26/7/2021

Όλοι μέσα! Προφυλακίστηκε και ο πρώην «φίλος» της 19χρονης

Η κατακραυγή του κόσμου ήταν αυτή που υποχρέωσε τις αρχές να κινηθούν

Το δρόμο για την φυλακή πήρε και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Μετά την προφυλάκιση του πατέρα της που κατηγορείται ότι την έχει βιάσει για περισσότερες από 30 φορές και ενός αστυνομικού που είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κοπέλα και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προσωρινή κράτηση και του πρώην ερωτικού συντρόφου της 19χρονης.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για την υπόθεση, καθώς η κοπέλα τον κατήγγειλε πως και αυτός την ανάγκαζε και εκείνος να εκδίδεται έναντι αμοιβής όταν ήταν 16 ετών. Αν και αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τους έπαιξε η κατάθεση της 19χρονης στους αστυνομικούς στους οποίους είχε πει: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ (Σ.Σ. ο αστυνομικός που προφυλακίστηκε) με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. (…) Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Κύκλωμα μαστροπείας

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος της κοπέλας Αντ. Λεγάκη, ανέφερε πως στοιχεία καταδεικνύουν την ύπαρξη κυκλώματος. «Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί» δήλωσε η δικηγόρος της 19χρονης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ