Όλοι μέσα! Προφυλακίστηκε και ο πρώην «φίλος» της 19χρονης

Η κατακραυγή του κόσμου ήταν αυτή που υποχρέωσε τις αρχές να κινηθούν

Must Read

Το δρόμο για την φυλακή πήρε και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Μετά την προφυλάκιση του πατέρα της που κατηγορείται ότι την έχει βιάσει για περισσότερες από 30 φορές και ενός αστυνομικού που είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κοπέλα και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προσωρινή κράτηση και του πρώην ερωτικού συντρόφου της 19χρονης.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για την υπόθεση, καθώς η κοπέλα τον κατήγγειλε πως και αυτός την ανάγκαζε και εκείνος να εκδίδεται έναντι αμοιβής όταν ήταν 16 ετών. Αν και αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τους έπαιξε η κατάθεση της 19χρονης στους αστυνομικούς στους οποίους είχε πει: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ (Σ.Σ. ο αστυνομικός που προφυλακίστηκε) με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. (…) Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Κύκλωμα μαστροπείας

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος της κοπέλας Αντ. Λεγάκη, ανέφερε πως στοιχεία καταδεικνύουν την ύπαρξη κυκλώματος. «Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί» δήλωσε η δικηγόρος της 19χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This