Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για το έγκλημα στη Φολέγανδο: «Κανένα σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα»

Τι ζητά από το Κράτος να αλλάξει

Must Read

Να μην υπάρξουν άλλα κορίτσια, όπως την Ελένη, τη Γαρυφαλλιά και την Καρολάιν, ευχήθηκε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας που τον Νοέμβριο του βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του. Ο κ. Τοπαλούδης ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλη Ελένη, άλλη Γαρυφαλλιά, άλλη Καρολάιν…

«Θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα δεν πρέπει να υπάρχει. Μπορεί να είναι μόνο τιμωρητικό. Να δέχονται ολόκληρη την ποινή των ισοβίων. Να μην τους δίνεται καμία άδεια» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει το Κράτος με τους θεσμούς τους να βοηθήσει τους γονείς να γίνουν καλύτεροι. Μόνο έτσι δεν θα γίνουμε ζούγκλα» κατέληξε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This