Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Φονικό στην Καβάλα: Έφαγα τους δύο, θα γυρίσω να φάω και σένα (video)

Αναστάτωση επικράτησε στη Χρυσούπολη Καβάλας μετά το διπλό φονικό που έγινε για μία θέση πάρκινγκ. Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για τον 50χρονο δράστη, αναφερόμενοι στα προβλήματα που είχε δημιουργήσει ανά διαστήματα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων ο δράστης απείλησε και τρίτο άτομο μετά το συμβάν. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα!»

Ο μάρτυρας συνέχισε λέγοντας «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου γυναίκα έχει ενοχλήσει». […]«Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος».

«Είναι μια μαύρη μέρα στη Χρυσούπολη. Τα διαβάζαμε αυτά δεξιά-αριστερά σε εφημερίδες και τώρα ήρθε και στον τόπο μας», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

Τι λέει ο δράστης

Την πόρτα του Εισαγγελέα για να απολογηθεί αναμένεται να περάσει σήμερα ή αύριο το πρωί ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας και σύμφωνα με το proininews.gr όλα δείχνουν ότι σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν – όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Χρυσούπολη η κηδεία των θυμάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ