Φονικό στην Καβάλα: Έφαγα τους δύο, θα γυρίσω να φάω και σένα (video)

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε στη Χρυσούπολη Καβάλας μετά το διπλό φονικό που έγινε για μία θέση πάρκινγκ. Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για τον 50χρονο δράστη, αναφερόμενοι στα προβλήματα που είχε δημιουργήσει ανά διαστήματα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων ο δράστης απείλησε και τρίτο άτομο μετά το συμβάν. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα!»

Ο μάρτυρας συνέχισε λέγοντας «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου γυναίκα έχει ενοχλήσει». […]«Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος».

«Είναι μια μαύρη μέρα στη Χρυσούπολη. Τα διαβάζαμε αυτά δεξιά-αριστερά σε εφημερίδες και τώρα ήρθε και στον τόπο μας», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

Τι λέει ο δράστης

Την πόρτα του Εισαγγελέα για να απολογηθεί αναμένεται να περάσει σήμερα ή αύριο το πρωί ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας και σύμφωνα με το proininews.gr όλα δείχνουν ότι σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν – όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Χρυσούπολη η κηδεία των θυμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This