Ήθελε να την αποτελειώσει! Την πυροβόλησε σε καρδιά και κεφάλι – Η 43χρονη ζητούσε διαζύγιο

Ποιον έψαχνε ο δράστης πριν γαζώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών

Must Read

Τη στιγμή που η κοινωνία και οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν απαντήσεις για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοκ τους τελευταίους μήνες, ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στη «μαύρη» λίστα των γυναικών που βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια των συζύγων τους!

Παγωμένη η τοπική κοινωνία της Λάρισας δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια 43χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών έπεσε νεκρή από από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της, στην περιοχή Σωτηρίτσα.

Ο δράστης μπούκαρε στην οικογενειακή επιχείρηση ουζερί – ταβέρνα το πρωί της Τρίτης όπου βρισκόταν και εργαζόταν η εν διαστάσει σύζυγός του, προκειμένου να βοηθήσει τον αδερφό της ο οποίος ήταν άρρωστος. Ο 54χρονος ρώτησε έναν πελάτη που βρίσκεται η γυναίκα του, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε την 43χρονη στο στήθος, στην καρδιά και στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή. Η 43χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο τρόπος με τον οποίο την πυροβόλησε «δείχνει» ότι ήθελε να την αποτελειώσει.

larissanet.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία ενώ στο τηλέφωνο φέρεται να είπε «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα». Ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ομολόγησε ότι την σκότωσε επειδή την ζήλευε.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο 54χρονος γυναικοκτόνος ο οποίος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα για να βρει την εν διαστάσει σύζυγό του, μια ώρα πριν την δολοφονήσει, αναζητούσε στην Λάρισα τον δικηγόρο της 43χρονης στον οποίο η ίδια είχε αναθέσεις τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους. Ο δράστης δεν κατάφερε να βρει τον δικηγόρο στο γραφείο του και στη συνέχεια τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Επειδή δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για τη συνάντηση, ο 53χρονος αποχώρησε από το σημείο και κατευθύνθηκε προς την περιοχή όπου βρισκόταν η οικογενειακή επιχείρηση του θύματος.

onlarissa.gr

Αυτές τις ώρες οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από  τους μάρτυρες, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η ξαδέρφη της 43χρονης γυναίκας, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε στο newsit.gr.: «Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα της στην ταβέρνα. Ο αδελφός της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να δουλέψει οπότε ήρθε να βοηθήσει αυτή στο μαγαζί. Τώρα πως έγινε όλο αυτό το κακό δεν ξέρω. Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Άφησε πίσω της και τρία παιδιά. Έχουμε όλοι σοκαριστεί».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος κάνει λόγο ένα ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία κάνει γνωστό ότι ο δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί:

«Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This