Εξέλιξη στο άγριο φονικό στις Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας δολοφονήθηκε ο 20χρονος

Ερωτική αντιζηλία η αιτία του εγκλήματος - Ανθρωποκυνηγητό για να συλληφθεί ο δράστης

Must Read

Συγκλονίζει τις Σέρρες το άγριο έγκλημα με θύμα 20χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από μαχαίρωμα 21χρονου σε πλατεία της πόλης στον οικισμό της Άνω Καμήλας στις Σέρρες. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το voria.gr, το άγριο έγκλημα φαίνεται πως ήταν προσωπικό ζήτημα που αφορούσε σε μία γυναίκα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 21χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά τον 20χρονο, μετά από λογομαχία που είχαν επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε νωρίς τα ξημερώματα, γύρω στη μια και τέταρτο, σε ένα παρκάκι .

Ο 21χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 20χρονο, έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του άτυχου παιδιού. Ο δράστης του άγριου εγκλήματος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές την ώρα που σημειώθηκε το άγριο έγκλημα, σημειώνοντας ωστόσο πως συχνά πηγαίνουν στο εν λόγω πάρκο άτομα νεαρής ηλικίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This