Άγριο έγκλημα στο Βόλο – Δολοφόνησαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές!

Το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά

Must Read

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται άγριο έγκλημα που έγινε στις 17.30 το απόγευμα στο Βόλο με θύμα έναν 46χρονο, γνωστό επιχειρηματία της πόλης, στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στον Περιφερειακό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 46χρονος, μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες, μετά από συμπλοκή, ο 46χρονος δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές!

Οι δράστες έβγαλαν το πτώμα από το σπίτι και το τοποθέτησαν σε παρκάρκι ακριβώς απέναντι! Στη συνέχεια επέστρεψαν ανενόχλητοι στο σπίτι και με απόλυτη ψυχραιμία άρχισαν να το καθαρίζουν από τα αίματα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε θέση μπρούμυτα γυμνό από τη μέση.

Παράλληλα γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν τον 46χρονο να διαπληκτίζεται με τρεις τοξικομανείς σε σπίτι της περιοχής, να του επιτίθενται, να τον χτυπούν και να τον βγάζουν στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ο 46χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο. Ο 46χρονος φέρει τραύματα στο στήθος και το κεφάλι από χτυπήματα και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένας ακόμη δράστης που αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This