Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Κοκλώνης! Οι «ποντικοί» τρύπωσαν από το καμαρίνι του Πάνου Μουζουράκη (video)

Must Read

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς την νύχτα «ποντικοί» τρύπωσαν στο καμαρίνι του και σήκωσαν ότι θεωρούσαν πολύτιμο.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, όταν οι άνθρωποι του J2US, πήγαν στις εγκαταστάσεις και διαπίστωσαν ότι το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη ήταν άνω κάτω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς εκλάπη από τους κακοποιούς.

Όπως μεταδίδει το znews, τα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες μπήκαν από τα καμαρίνια του The Voice – καθώς οι χώροι συγκοινωνούν – και συγκεκριμένα από του Πάνου Μουζουράκη, όπου στοχευμένα μπούκαρε στο καμαρίνι του παραγωγού και παρουσιαστή.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως κλάπηκαν αρκετά πράγματα.

«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/642231530

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This