Πώς κατακρεούργησε την 75χρονη νονά του ο 39χρονος στον Βόλο – Της είχε ζητήσει 2.000 ευρώ και θύμωσε που δεν τα πήρε (video)

Την τύλιξε με ταινία και σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα

Must Read

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας βρισκόταν όλο το βράδυ ο 39χρονος Θ.Μ. από τον Βόλο, προκειμένου να αποκαλύψει τα πάντα για το στυγερό έγκλημα με θύμα την 75χρονη νονά του, Ευθαλεία Αβραμίδου Αλεξούλη.

Όπως είπε ο 39χρονος, η νονά του λειτουργούσε και σαν ευεργέτιδά του, αφού του έδινε κάθε τόσο χρήματα, αλλά όταν της ζήτησε 2.000 ευρώ αρνήθηκε να του τα δώσει.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας της Νέας Ιωνίας. Ο δράστης ισχυριζόταν επίμονα ότι θόλωσε και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πάντα πάνω του. Όμως, οι αστυνομικοί, με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και τον πίεζαν ως την τελευταία στιγμή, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, να το παραδεχθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνδρες της Αστυνομίας ρώτησαν τον Θ.Μ. αν μετά την δολοφονία, πήγε στο διαμέρισμα της νονάς του και έψαξε να βρει χρήματα. Ο ίδιος το αρνήθηκε, προβάλλοντας την δικαιολογία ότι φοβήθηκε μην ξυπνήσει τον 46χρονο γιο της που πάσχει από νοητική υστέρηση και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία προκαλεί υπνηλία. Ωστόσο, ερευνάται ακόμη το ενδεχόμενο να μπήκε αθόρυβα στο σπίτι και να βρήκε κάποιο ποσό που είχε για ώρα ανάγκης η ευκατάστατη νονά του.

Την τύλιξε με ταινία και σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα

Όπως αποδείχθηκε, τελευταία κλήση στο κινητό της Ευθαλείας είχε γίνει από τον 39χρονο, το πρωί της Πέμπτης. Τότε είχαν δει την 75χρονη για τελευταία φορά οι γείτονές της, όταν βγήκε για να κάνει τα ψώνια της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν την είδε όταν επέστρεψε, αλλά κανείς δεν είδε και τον 39χρονο να μπαίνει στο κτήριο.

Εκτιμάται, όμως, ότι είχε κρυφτεί περιμένοντας την γυναίκα και την χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Στη συνέχεια, την έβαλε στον ώμο του και τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει ότι έκρυβε όσα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να κρύψει το έγκλημα που προσχεδίαζε. Κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα, έπειτα τύλιξε το κεφάλι της με διαφανή κολλητική ταινία και τα πόδια της με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα και τέλος τύλιξε το άψυχο σώμα της μικροκαμωμένης γυναίκας σε ένα πάπλωμα και το έκρυψε στο βάθος της αποθήκης.

Μάλιστα, ο κυνικός δολοφόνος χρησιμοποίησε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα αίματα και την άφησε μέσα τον κουβά. Εντούτοις, δεν αντιλήφθηκε ότι είχαν μείνει ίχνη αίματος στον θάλαμο του ασανσέρ και κηλίδες που οδηγούσαν προς το υπόγειο. Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να ερευνούν την εξαφάνιση της ηλικιωμένης, τις ακολούθησαν και ανακάλυψαν το πτώμα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This