«Πήρα κοκαΐνη στο μπαλκόνι και την έσφαξα» – Σοκάρει η ομολογία του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του

Σπαραγμός στην κηδεία της 75χρονης που είχε έντονη φιλανθρωπική δράση

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία του 39χρονου που σκότωσε την 75χρονη νονά του στον Βόλο επειδή όπως υποστηρίζει δεν του έδωσε τα χρήματα που της ζήτησε.

Η άτυχη γυναίκα κηδεύτηκε το πρωί της Τρίτης, με τους συγγενείς και τους φίλους της να την αποχαιρετούν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι από τον βίαιο τρόπο που της αφαίρεσε τη ζωή ο βαφτισιμιός της.

Ο δράστης που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη. Τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς είναι ανατριχιαστικά. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει και ότι τα ναρκωτικά ευθύνονται για την συμπεριφορά του: «Δεν ήθελα να σκοτώσω, και γι’ αυτό δεν είχα πάει στο σπίτι με όπλο. Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο».

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι η νονά του τον κάλεσε το προηγούμενο βράδυ και του ζήτησε να την επισκεφτεί: «Το προηγούμενο βράδυ έκανα χρήση κοκαΐνης στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή με πήρε η νονά μου τηλέφωνο και μου ζήτησε να την επισκεφθώ στο σπίτι της. Της είπα ότι θα πάω το επόμενο πρωί και το κλείσαμε».

Η 75χρονη γυναίκα ζήτησε βοήθεια από τον 39χρονο προκειμένου να μοιράσουν ρούχα που η ίδια είχε συγκεντρώσει για να τα προσφέρουν σε άπορες οικογένειες. Όπως φέρεται να δήλωσε ο 39χρονος, της ζήτησε λεφτά επειδή δεχόταν απειλές για τον παράνομο τζόγο στον οποίο επιδίδονταν. Όταν εκείνη αρνήθηκε, αυτός βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε ναρκωτικά: «Της ζήτησα 2.000 ευρώ για να ξεχρεώσω. Δεχόμουν απειλές για τα χρέη που έκανα στον παράνομο στοιχηματισμό και έψαχνα χρήματα. Αρνήθηκε να μου δώσει και βγήκα στο μπαλκόνι όπου έκανα χρήση κοκαΐνης».

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιγράφει πώς της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο: «Πιαστήκαμε στα χέρια και με έβρισε. Δε μου έδινε τα χρήματα αν και τα είχε. Κάποια στιγμή την έριξα στο πάτωμα και πήρα ένα μαχαίρι από συρτάρι της κουζίνας. Με αυτό το μαχαίρι της επιτέθηκα και την σκότωσα. Μετέφερα το πτώμα στο υπόγειο και επέστρεψα σπίτι μου. Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία και υπέδειξα το σημείο. Μέχρι εκείνη την στιγμή κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτό που είχε γίνει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This