«Ο Μπάμπης με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή», αποκαλύπτει ο διαχειριστής της μεζονέτας

«Μου είπε πως θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του, αναφερόταν συνέχεια στην κόρη του»

Must Read

Όπως αποκάλυψε ο διαχειριστής της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, που έγινε το άγριο φονικό με θύμα την Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τον πήρε τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε: «Η τελευταία επικοινωνία με τον Μπάμπη ήταν περίπου στα τέλη Αυγούστου όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο ακίνητο καθώς είχαν γίνει πολλές ζημιές από τη σήμανση που έψαχνε το χώρο. Επικοινώνησε ο ίδιος μέσα από τη φυλακή, με πήρε από καρτοτηλέφωνο».

Μάλιστα ανέφερε πως ο δολοφόνος της Καρολάιν ανέλαβε το κόστος των ζημιών, όταν τον ενημέρωσε: «Ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος των ζημιών. Στην επικοινωνία που είχαμε για το πώς θα λύσουμε το μίσθιο του είπα για τις ζημιές και δήλωνε στενοχωρημένος. Μου είπε πως θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του, αναφερόταν συνέχεια στην κόρη του. Δεν πιστεύω ακόμα ότι έκανε αυτό ο Μπάμπης, ήταν ένας από τους καλύτερους ενοικιαστές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This