O γιος του γυναικοκτόνου είχε ζητήσει να μπει στο ψυχιατρείο – Τι αναφέρουν σοκαρισμένοι οι γείτονες 

Ο δράστης είχε μπει δύο φορές στο ψυχιατρείο - Η 48χρονη δούλευε σκληρά ενώ εκείνος δεν εργαζόταν

Must Read

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 49χρονο γυναικοκτόνου που κατέσφαξε την 48χρονη συζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής.

Ο δράστης όπως διαπιστώθηκε είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική το 2020. Η πρώτη ήταν όταν ο ίδιος είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ η δεύτερη, όταν ο γιος του είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, καθώς η συμπεριφορά του, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη απέναντι στο άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο 49χρονος Αρμένιος, παρέμεινε στην κλινική μέχρι η ψυχική του υγεία του να δείξει σημάδια βελτίωσης και στη συνέχεια έβγαινε με μια φαρμακευτική αγωγή, την οποία δεν φέρεται να ακολουθούσε.

Με 8 μαχαιριές

Ο 49χρονος δράστης, ακινητοποίησε την σύζυγό του μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους και της επιτέθηκε, με 8 μαχαιριές στον θώρακα και στα πόδια, επειδή νόμιζε ότι εκείνη τον απατούσε. Στη συνέχεια, ο ίδιος ομολόγησε την φρικιαστική του πράξη, στους αστυνομικούς του  ΑΤ Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

«Αυτός περίμενε τα επιδόματα»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το GRTimes, οι γείτονες του ζευγαριού δηλώνουν σοκαρισμένοι. Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας,  το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα εδώ και 13 χρόνια που έμενε στο διαμέρισμα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η άτυχη 48χρονη εργαζόταν πολύ σκληρά, ενώ ο συζυγός της όπως ανέφερε περίμενε τα επιδόματα: «Ήταν με ένα τσιγάρο στο χέρι όλη τη μέρα. Αυτός περίμενε τα επιδόματα, δεν ξέρω να έκανε κάτι άλλο» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας και γειτόνισσα του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This