Άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο: 33χρονος σκότωσε την μάνα του και τραυμάτισε την κατάκοιτη γιαγιά του!

Επιχείρησε να πάρει το σκαλπ της άτυχης γυναίκας!

Must Read

Αντιμέτωπες με ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου, καθώς ένας 33χρονος σκότωσε την ίδια του την μητέρα, ενώ έχει τραυματίσει σοβαρά και την κατάκοιτη γιαγιά του.

Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου όπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό του 33χρονου σε ψυχιατρική κλινική. Οι αστυνομικοί όταν κλήθηκαν στο σπίτι και έφτασαν στην πόρτα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έμειναν άφωνοι όταν προχώρησαν στο εσωτερικό και βρήκαν το πτώμα της άτυχης 52χρονης. Δίπλα της τραυματισμένη ήταν και η γιαγιά του 33χρονου, ηλικίας περίπου 80 ετών η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικάπροβλήματα υγείας.

Ανατριχίλα

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες καθώς δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τις προθέσεις και κυρίως την ψυχολογική κατάσταση του νεαρού.
Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα τους ήταν τα σημάδια που έφερε η 52χρονη. Πιθανότατα ο δράστης τη σκότωσε με τα χέρια ρίχνοντας της πολλές μπουνιές. Ανατριχίλα όμως προκαλεί και το γεγονός ότι στο κεφάλι της υπήρχαν σημάδια τα οποία έδειχναν ότι προσπάθησε να της γδάρει το κρανίο.

Η 80χρονη γιαγιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ουσιαστικά είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα καθώς ο 52χρονος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά ήταν μάταιο και εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από γιατρούς και ειδικούς.

Το πτώμα της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This