Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Φουρθιώτη!

Μάρτυρας τον κατονομάζει ως εγκέφαλο σε συμβόλαιο δολοφονίας δημοσιογράφου

Must Read

Ήταν άνοιξη του 21 όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε δημόσια ότι ο Μένιος Φουρθιώτης όχι μόνο αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, αλλά και ότι οι πυροβολισμοί που έπεσαν στο σπίτι του παρουσιαστή, ήταν «στημένοι» προκειμένου να ζητήσει ξανά αστυνομική προστασία. 

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια να συνελήφθη και να παρέμεινε προφυλακιστέος για πέντε μήνες (σ.σ. ο ίδιος πέρασε τόσο ωραία στη φυλακή που ευχαρίστησε και την ίδια την Σοφία Νικολάου δημόσια) μετά τις ποινικές διώξεις σε βάρος του για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, αναφορικά με την στημένη επίθεση σε βάρος του, ωστόσο όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν μετά την αποφυλάκιση του, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, επέστρεψε ανενόχλητος στον εκδοτικό στίβο.

Τη στιγμή λοιπόν που ο Μένιος Φουρθιώτης απολαμβάνει την ελευθερία του, παρουσιάζοντας μέχρι και ψεύτικες συνεντεύξεις της συζύγου του πρωθυπουργού στην εφημερίδα του, νέα στοιχεία που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, προκαλούν ερωτηματικά και ανησυχία για την δράση του τηλεπαρουσιαστή. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βαξεβάνης, μάρτυρας κατέθεσε επίσημα στη δικαιοσύνη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αναζητούσε κακοποιούς τους οποίους θα πλήρωνε αδρά για να τον εκτελέσουν:

«Μάρτυρας κατέθεσε επισήμως, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε πιστολάδες για να εκτελέσουν συμβόλαιο δολοφονίας μου. Ακόμη 3 μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως πράγματι ο Φουρθιώτης, έψαχνε ανθρώπους για 2 ακόμη «δουλειές» για τις οποίες πλήρωνε καλά, εκτός απ τους πυροβολισμούς στο σπίτι του» σημειώνει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Η εξέλιξη της υπόθεσης φαίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This