Προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο με το πλοίο Eirini 1, που παραπέμπει σε νέο Noor 1

Πρωτοφανές σκάνδαλο που ήδη παίρνει διεθνείς διαστάσεις!

Must Read

Εξοργισμένοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί στην Ρόδο και κυρίως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Μαρία Παπαγιαννίδου διότι ενώ έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να γίνουν αυτόφωρες συλλήψεις για το πλοίο Eirini 1 το οποίο – μετά από διεθνή έρευνα – κρίθηκε ύποπτο για λαθρεμπόριο και έγινε «ρεσάλτο» των ελληνικών αρχών, αυτό «δραπέτευσε» ανενόχλητο, εισήλθε σε τούρκικα χωρικά ύδατα και εξαφανίστηκε!

Η εισαγγελική λειτουργός έγινε έξαλλη από την εξέλιξη αυτή και από το γεγονός οτι κάποιοι όλοι μόνον παράκουσαν την ξεκάθαρη εντολή της να σχηματιστεί δικογραφία και να γίνουν αυτόφωρες συλλήψεις στο λαθρεμπορικό πλοίο το οποίο ήδη είχε δεσμευτεί από τις αρχές, αλλά αντίθετα, «φυγαδεύτηκε» για την Τουρκία!

Μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο που αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός θηριώδους παρακράτους, το οποίο είναι σε θέση να αγνοεί ακόμα και εισαγγελικές παραγγελίες, να μπορεί να φυγαδεύει ακόμα και ολόκληρο λαθρεμπορικό προς την Τουρκία!

Ο ιδιοκτήτης του είναι άγνωστος, παρότι εμφανίζεται να ανήκει σε μια εταιρεία με την ονομασία  Care of Pegasus Ventures SA, με έδρα την Αίγυπτο.

Θυμίζει έντονα το σκάνδαλο με το Noor 1 η συγκεκριμένη υπόθεση

Ωστόσο, το ότι έπλεε μεταξύ Αιγύπτου, Λιβύης και Τουρκίας, περιοχής όπου ανθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και ηρωΐνης, ήταν ένα επιπλέον στοιχείο για το ελληνικό ρεσάλτο μόλις μπήκε στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι μιλάμε για εμπλεκόμενους με τεράστια δύναμη στον κρατικό μηχανισμό. Είναι μία υπόθεση που έχει έντονη την δυσοσμία της αντίστοιχης του Noor 1.

Ο πέλεκυς λοιπόν πρέπει να πέσει βαρύς σε όλους τους αρμόδιους, ώστε να ενημερωθούμε για τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Κυρίως, επειδή δεν είναι δυνατόν ένα ευρωπαϊκό κράτος να είναι τόσο ξεχαρβαλωμένο, ποιος νοσηρός και πανίσχυρος εγκέφαλος, κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο πλοίο.

Το γεγονός ότι το πλήρωμα αποτελούταν από Ινδούς, Είναι άλλο ένα κοινό σημείο με το Noor1

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό του αίσχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This