Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 33χρονο: «Δεν μπορεί να κλείσει τα σαγόνια της»

«Το παιδί μου είναι χτυπημένο και σοκαρισμένο» - Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 33χρονο

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα 17χρονο κορίτσι στην Έδεσσα, όταν ζήτησε από τον 33χρονο σύντροφό της να διακόψουν την σχέση τους, το βράδυ της Κυριακής.

Ο 33χρονος, όπως καταγγέλλει η ανήλικη, της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη γύρισε από βραδινή έξοδο, την άρπαξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβαλε στο αυτοκίνητό του, όπου της είπε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Σοκαρισμένο το κορίτσι, μπήκε στο σπίτι μου μέσα στα αίματα, γεμάτο μώλωπες και εξομολογήθηκε τα όσα συνέβησαν στην μητέρα της, η οποία στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Ο 33χρονος σήμερα πέρασε από εισαγγελέα και ανακριτή και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

«Το παιδί μου είναι χτυπημένο, σοκαρισμένο, πρέπει να δίνει απαντήσεις και κλαίει κάθε πέντε λεπτά. Βαριά χτυπημένη δεν είναι αλλά τα σαγόνια της δεν μπορεί να τα κλείσει. Τα χείλια της είναι χτυπημένα και ματωμένα» περιγράφει η μητέρα της ανήλικης στο T-live.

«Έχουν χωρίσει εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Η κόρη μου αποφάσισε να βγει έξω, την παρακολούθησε και πήγε και αυτός στο ίδιο μαγαζί. Ένας από την παρέα της την έφερε σπίτι, αλλά δεν περίμενε, επειδή ζούμε σε μικρή πόλη, να γίνει αυτό που έγινε. Μέχρι να ανοίξει την τσάντα, να βγάλει τα κλειδιά, ήταν κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο. Δεν κατάλαβε από που της ήρθε. Δεν φώναξε καν το παιδί από τον τρόμο και το σοκ» είπε και πρόσθεσε:

«Πιστεύω υπήρχε μια σχέση χειρισμού, έχουν γίνει πολλά με αυτόν τον άνθρωπο. Και μόνο που ένας 33χρονος τα έχει μια 17χρονη, λέει πολλά» συμπλήρωσε η μητέρα της.

https://vimeo.com/658620242

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This