Έσερνε απ’ τα μαλλιά τη 17χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

Η οικογένεια της κοπέλας έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Όταν δεν έχουμε γυναικοκτονίες έχουμε άγριους ξυλοδαρμούς γυναικών, όπως, για παράδειγμα, αυτός μιας 17χρονης μαθήτριας από τον 33χρονο σύντροφό της στην Έδεσσα, τον οποίο και κατήγγειλε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 33χρονο σύντροφό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, με το περιστατικό της κακοποίησης, μάλιστα, να λαμβάνει χώρα στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με την καταγγελία. Ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι στην κοπέλα έξω από το σπίτι της και την ώρα που εκείνη, επιστρέφοντας από κάπου, προσπαθούσε να βάλει τα κλειδιά της στην πόρτα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να την σέρνει στο δρόμο, ενώ, παράλληλα, τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, καθώς σκόπευε να την πάρει μαζί του με τη βία. Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς την έσερνε ο 33χρονος, ο οποίος, αφού την έβαλε μέσα στο αμάξι του, την απείλησε πως, αν άνοιγε το στόμα της, θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

«Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις»

Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: «Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις», ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, το κορίτσι κατάφερε, τελικά, να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και να φτάσει στο σπίτι του, όπου η μητέρα του, σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, κάλεσε την αστυνομία.

Η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ ο 33χρονος δράστης αναζητείται, πλέον, από την αστυνομία, με την οικογένεια της 17χρονης να έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This