Είχε μαχαιρώσει σύντροφό του παλαιότερα ο νταής της Αργυρούπολης που έστειλε στη ΜΕΘ τη 40χρονη!

Με βεβαρημένο ιστορικό ο 46χρονος που σχεδόν σκότωσε στο ξύλο τη σύντροφό του

Must Read

Την ώρα που η μάχη της 40χρονης για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού συνεχίζεται, ο 46χρονος σύντροφός της που την χτύπησε σχεδόν μέχρι θανάτου (με μπουνιές στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον θώρακα) μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη, παραμένει άφαντος για μια ακόμη ημέρα.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δράστης κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο μετά τον ξυλοδαρμό (την Παρασκευή) και κατόπιν εξαφανίστηκε. Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι δεν άκουσαν τίποτα. «Από μικρό παιδάκι τον ξέρω. Ένα ήσυχο παιδί, αλλά γεροδεμένο», είπε ένας από τους γείτονες.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 46χρονου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

https://youtu.be/y3IqM2Jb1sM

Το ιστορικό βίας του νταή

Ο 46χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας, καθώς έχει ξαναπασχολήσει τις Αρχές.

Το 2015 είχε χτυπήσει άγρια την τότε –ανήλικη- σύντροφό του  στην περιοχή του Άργους και την είχε τραυματίσει με μαχαίρι!

Η κοπέλα, με την οποία οι πληροφορίες λένε ότι ο 46χρονος είχε και παιδί, κατάφερε παρά τα τραύματά της να ξεφύγει και να γλιτώσει, ενώ ο νταής εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This