Δικηγόρος 32χρονου που κατηγορείται για βιασμό: «Η 14χρονη ήταν μέλος σάιτ ακατάλληλου δια ανηλίκους»

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη αδελφή της συντρόφου του στο Περιστέρι.

Must Read

Για νέα «κρίσιμα στοιχεία» στην υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης στο Περιστέρι, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από τον 32χρονο σύντροφο της αδελφής της, έκανε λόγο ο δεύτερος συνήγορος του κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί και μέσω των συνηγόρων του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί.

Ο δεύτερος συνήγορός του, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, ουσιαστικά έριξε την ευθύνη στην καταγγέλλουσα, λέγοντας πως τα νέα ηλεκτρονικά στοιχεία αφορούν τη συμμετοχή της σε σάιτ «ακατάλληλο δια ανηλίκους», ενώ σχολίασε ακόμα πως «πρέπει να καταλάβει γενικότερα όλη η κοινωνία ότι σήμερα τα 14χρονα παιδιά δυστυχώς δεν είναι αυτά που ήταν στο παρελθόν».

Η δήλωση του κ.Θεοδωρόπουλου:

«Σήμερα ορίστηκα ως δεύτερος συνήγορός του, γι’ αυτό ζήτησα εκ νέου προθεσμία, να λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, να τη μελετήσουμε, διότι όπως είπε ο πρώτος συνάδελφός μου, ο κ.Θανασούλιας, υπάρχουν νεότερα κρίσιμα στοιχεία για τη 14χρονη η οποία πρέπει να καταλάβει γενικότερα όλη η κοινωνία ότι σήμερα τα 14χρονα παιδιά δυστυχώς δεν είναι αυτά που ήταν στο παρελθόν. Έχουμε νέα στοιχεία ηλεκτρονικού Τύπου τα οποία αφορούν την ίδια, για τα οποία υπάρχουν οικονομικές απολαβές και συναλλαγές της ιδίας με άλλα άτομα και η κατηγορία που του αποδίδεται είναι εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα. Η 14χρονη ήταν μέλος κάποιου σάιτ, το οποίο είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους. Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ανάκριση».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος, ο οποίος εργάζεται σε εργοστάσιο αλλαντοβιομηχανίας, συγκατοικούσε με την 27χρονη σύντροφό του και για λίγες ημέρες, το ζευγάρι φιλοξενούσε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της κοπέλας.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 32χρονο και φέρεται να εντοπίστηκαν και σωματικά υγρά με το γενετικό υλικό του στη μπλούζα της και στα σκεπάσματα. Η μαθήτρια εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η καταγγελία για τον βιασμό έγινε τον Ιούνιο, αλλά τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βγήκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα, επτά μήνες δηλαδή μετά την καταγγελία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This