Υπήρχε περιπολικό κάτω από τη σουίτα του βιασμού στη Θεσσαλονίκη!

Must Read

Τρομερές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη από πλουσιόπαιδα και γόνους γνωστών επιχειρηματιών, την ώρα μάλιστα που έχει δοθεί εντολή για έρευνα από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβεται από πίσω κύκλωμα μαστροπείας με «βαριά» ονόματα.

Μία δεκαοκτάχρονη η οποία συμμετείχε στο συγκεκριμένο πάρτι της ντροπής, κατέθεσε στις αρχές ότι κάποια στιγμή περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας προσέγγισε το πεντάστερο ξενοδοχείο στο οποίο είχε στηθεί παράνομο πάρτι με πλουσιόπαιδα που είχαν φτάσει από την Αθήνα. Η εμφάνιση του περιπολικού είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει ανησυχία στους παρευρισκόμενους στην σουίτα.

Ωστόσο, μια γυναίκα η οποία επενέβη, δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η ίδια θα «καθάριζε» το θέμα με τους αστυνομικούς. Τελικά, οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν παρά το γεγονός ότι στο πάρτι που λάμβανε χώρα μέσα στο ξενοδοχείο υπήρχε κοσμοσυρροή και δυνατή μουσική, εξέλιξη η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News, η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά ισχυρίστηκε ότι το περιπολικό βρέθηκε εκεί για… άλλο περιστατικό!

Είναι εύκολα αντιληπτό πως προκύπτει τεράστιο θέμα, με επιχειρησιακές αλλά και πολιτικές ευθύνες. Δηλαδή πιο ακριβώς ήταν το άλλο συμβάν που εμπόδισε την αστυνομία να παρέμβει και να διαλύσει το παράνομο πάρτι, σώζοντας πιθανότατα και την κοπέλα από τον βιασμό;

Ποιοι εμπλέκονται

Εκτός από τον 27χρονο επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, με την θέλησή της, το θύμα αναγνώρισε χθες και ένα δεύτερο άτομο που βρισκόταν στη σουίτα. Μάλιστα στο πάρτι φέρεται να συμμετείχε ακόμη και ο αδελφός του, Ευαγόρας Λεβέντης, ο οποίος δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει.

Ευαγόρας και Βασίλης Λεβέντης

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πρώην μετρ στο Αχίλλειον Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και εκείνος που προσκάλεσε την 24χρονη. Ο ίδιος με ανάρτηση του είχε παραδεχτεί τον βιασμό της νεαρής κοπέλας ωστόσο λίγες ώρες μετά το διέψευσε και υποστήριξε ότι του είχαν αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This