Νέες καταγγελίες γυναικών για την συμμορία των βιαστών της Θεσσαλονίκης!

Πλήρης επιβεβαίωση του newsbreak.gr που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Must Read

Ραγδαίες συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που ξεκίνησε από την καταγγελία βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται να καταλήγει στην ύπαρξη αδίστακτης και επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Κάτι για το οποίο είχε γράψει το newsbreak.gr από νωρίς, τονίζοντας πως η υπόθεση της νεαρής κοπέλας έχει πολλά… πλοκάμια. Τα οποία φέρεται να φθάνουν και μέχρι το Ντουμπάι

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Γεωργίας, Θανάσης Ζιώγας, έχει λάβει γνώση δύο νέων καταγγελιών από γυναίκες που βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο, το 2016 και το 2018. Ο ίδιος έκανε έκκληση να μιλήσουν όσες γυναίκες έχουν κακοποιηθεί.

«Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια.. να έρθουν όλες οι γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και πάθος και να καταγγείλουν. Οι δικαστικές αρχές λειτουργούν και θα υπάρχει πλήρης προστασία και διερεύνηση. Τηλεφωνικά έχω δύο καταγγελίες για τα έτη 2016 και 2018 οι οποίες βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρουμε από ποιους και σε ποιον χώρο», είπε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/lw1xLxfAnZ0

Κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά η ύπαρξη του κυκλώματος ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα και αφορά εκτός από μαστροπεία και ναρκωτικά:

«Το κύκλωμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες. Αυτές τις πληροφορίες έχω ως δικηγόρος. Είναι πολύ οργανωμένο κύκλωμα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών. Δεν είναι μόνο δύο “τοπικοί παράγοντες” που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισα να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τις μεταφέρω στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης».

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο κ.Διαλυνάς, «τα ηγετικά στελέχη είναι 4-5 άτομα, ακούστηκαν κάποια ονόματα, κάποια μαγαζιά που μου είπαν χτες. Από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής, δυστυχώς πολλά κορίτσια που έρχονται από την επαρχία, κυρίως φοιτήτριες, παρασύρονται σε αυτά τα πάρτι και ακολουθούν μετά άλλη οδό, με αντάλλαγμα το χρήμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής 3-4 άτομα έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης.

https://youtu.be/7a_eJ2ZXdZs

«Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη υπόθεση (σ.σ. αυτή της Γεωργίας), αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχει το γενικό πλάνο που σας είπα για τις φοιτήτριες, αλλά υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που έχουν σαν αποστολή το να προσελκύουν κορίτσια και να τα σπρώχνουν σε τέτοιους είδους πάρτι. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν γίνει κάποιες επαφές με το περιβάλλον της κοπέλας, προκειμένου να αναλάβω την υπεράσπιση της κοπέλας».

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Ιατροδικαστική εξέταση –Τοξικολογικές εξετάσεις

Ο Θανάσης Ζιώγας μίλησε και για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας και τόνισε πως σήμερα έλαβε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης (η οποία έγινε μια ημέρα μετά την καταγγελία της κοπέλας), η οποία δεν αποκλείει τις ασελγείς πράξεις:

«Από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα. Η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και περιήλθε σήμερα στα χέρια μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι τοξικολογικές εξετάσεις ακόμα αναμένονται και αυτές θα δείξουν αν της χορηγήθηκε κάποια ουσία, αλλά άνθρωποι από το περιβάλλον της Γεωργίας είπαν ότι βρέθηκε ουσία στον οργανισμό της που μπορεί να επηρεάσει το νευρικό σύστημα. Αυτό θα επιφέρει αναβάθμιση του κατηγορητηρίου, με τη νέα κατηγορία να επισύρει ποινή 20 ετών.

Σε ότι αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε πει νωρίτερα πως δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στην αστυνομία και άφησε αιχμές για τις διαρροές:

«Βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την υπόθεση γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Πήγα να ενθαρρύνω τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό, όπως την κάνουν. Ρώτησα εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σήμερα βλέπω δημοσιεύματα γι’ αυτές τις εξετάσεις. Ρωτήστε γι’ αυτό το εργαστήριο του ΑΠΘ που έχει κάνει τις εξετάσεις».

Αυτό που διεμήνυσε για την υπόθεση, ωστόσο, ήταν το εξής: «Η έρευνα είναι πολύ σοβαρή και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσει μέχρι το τέλος. Όλα τα πορίσματα θα πάνε στην Δικαιοσύνη».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This