Βρέθηκε το δρεπάνι με το οποίο μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 19χρονο Άλκη

O θείος του αναγνώρισε τη σορό του - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το δρεπάνι με το οποίο δολοφόνησαν τον 19χρονο Άλκη Καμπανό τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται το γήπεδο του Άρη.

Το φονικό όπλο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου έγινε η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου, πεταμένο δίπλα από τα σκουπίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  thesstoday.gr.

Το δρεπάνι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση προκειμένου να παρθούν αποτυπώματα των δραστών που το χρησιμοποιήσαν, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις αρχές να συγκεντρώνουν καταθέσεις από μάρτυρες. Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στην επίθεση που έγινε σε βάρος των 5 φίλων, συμμετείχαν δέκα άτομα. 

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, φίλοι του έχουν αφήσει κεριά, λουλούδια, ενώ φίλαθλοι κρέμασαν κασκόλ και μπλούζες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο θείος του αναγνώρισε τη σορό του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του 19χρονου ανέλαβε ο θείος του ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο 19χρονος Άλκης δεν ήταν οργανωμένος οπαδός.

Ο 19χρονος Άλκης, γιος στρατιωτικού, υποστήριζε την ομάδα του Άρη και πήγαινε συχνά στο γήπεδο, ωστόσο δεν ήταν οργανωμένος φίλαθλος.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο παιδί έκανε βόλτα με τους φίλους του το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξαφνικά δύο άτομα, αφού κατέβηκαν από δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν, τους ρώτησαν στα ελληνικά τι ομάδα είναι και όταν τα παιδιά απάντησαν, τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και δρεπάνια. Ο Άλκης έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ ακόμα δύο φίλοι του που τραυματίστηκαν από την επίθεση των άγριων οπαδών, δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Στην παρέα υπήρχαν άλλοι δύο οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας.

Την Τετάρτη η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This