Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Ξυλοκόπησαν 14χρονο

Από το ξύλο το παιδί έπαθε αιμάτωμα στο συκώτι

Must Read

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό 14χρονου από ομάδα 10 νεαρών την ώρα που έκανε βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν οπαδικά κίνητρα. 

Το παιδί δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και φέρει μελανιές σε όλο το σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ από την επίθεση έχει προκληθεί αιμάτωμα στο συκώτι.

Το περασμένο Σάββατο τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, και είδαν ξαφνικά ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ τον ρωτούσαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This