Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου: Θέμα ωρών η σύλληψη των δραστών – Σήμερα η κηδεία

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δολοφόνων - Με στοιχεία στα χέρια τους προχωρούν οι αστυνομικοί στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Must Read

Σήμερα, Τετάρτη 2/2, στις 12 το μεσημέρι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν με πόνο και θλίψη στη ψυχή για την άδικη και απάνθρωπη δολοφονία του, τον 19χρονο ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Εκατοντάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα στα social media τόσο από φιλάθλους άλλων ομάδων όσο και από φίλους της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ενώ έχει ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την βία και τον χουλιγκανισμό.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων, ενώ χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εξετάζει κατά πόσο τα άτομα αυτά είχαν εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου. Οι προσαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου εξετάζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του λευκού αυτοκίνητο μάρκας BMW, από το οποίο κατέβηκαν δύο από τους δράστες. Οι αστυνομικοί από βίντεο έχουν την πορεία των οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή των δραστών και έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Το συγκλονιστικό πόρισμα του ιατροδικαστή 

Ενδεικτικές της βαρβαρότητας που επέδειξαν οι δράστες της επίθεσης έναντι του θύματος είναι οι συνθήκες θανάτου, όπως αναφέρονται στη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στον 19χρονο, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ. Το ιατροδικαστικό πόρισμα ανέφερε ότι ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε. Τα βαθιά τραύματά του φέρεται να προκλήθηκαν από δρεπάνι και όχι από μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία σημειώθηκε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε δύο οχήματα επιτέθηκε στους τρεις νεαρούς που μετέβαιναν πεζή στον δρόμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει φέρεται να τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Συγκινητικό μήνυμα με κασκόλ του ΠΑΟΚ

Συγκλονίζει ένα γραπτό σημείωμα μαζί με ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ που άφησε άγνωστος φίλος του Δικεφάλου του Βορρά στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται απέναντι από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

«Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους», γράφει το μήνυμα του άγνωστου φίλου του ΠΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε με δρεπάνι και μαχαίρια από οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This