Θεσσαλονίκη: «Γλίτωσαν το παιδί μου από βέβαιο θάνατο» λέει η μητέρα του 14χρονου

Οργιάζει η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της η μητέρας του 14χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, όταν τον ξυλοκόπησε ομάδα νεαρών ενώ έκανε βόλτα με τον 15χρονο αδερφό του.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη. «Ήταν περίπου 10 άτομα. Τον κλωτσούσαν στα πλευρά και το κεφάλι. Αποπειράθηκαν να του κλέψουν το τσαντάκι του. Ένας από αυτούς του είπε «έλα να σε δούμε εσύ είσαι το σκουλήκι;»».

«Τους είπε ”ρε παιδιά δεν ξέρετε, γιατί με χτυπάτε, δεν ασχολούμαι με ομάδες” και ανοίγοντας τα χέρια από το πρόσωπό του, ο ένας τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, μπουνιά και του έκανε ένα τραύμα, το οποίο τώρα έχει ράμματα, του κουνιούνται τα δόντια. Έχει διαπιστωθεί ότι έχει και αιμάτωμα στο συκώτι του, τα γόνατά του, τα χέρια του, το κεφάλι του καρούμπαλα, αίματα στο πρόσωπο», πρόσθεσε η μητέρα του ανήλικου, μιλώντας στο Open.

Τον γλίτωσαν εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο

Την επίθεση αντιλήφθηκαν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα στη θέα τους οι δράστες της επίθεσης να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Γλίτωσαν το παιδί μου από βέβαιο θάνατο. Από πίσω ερχόταν άλλα δεκαπέντε άτομα περίπου για να ορμήσουν πάνω στο παιδί. Εκείνη τη στιγμή που βγαίνει το προσωπικό ασφαλείας από το ξενοδοχείο, φοβήθηκαν, τράπηκαν σε φυγή» συνέχισε η μητέρα του 14χρονου.

Όπως τονίζει η ίδια: «Δεν ασχολείται με ομάδες, δεν είχε πάνω του κανένα διακριτικό, είτε κίτρινο, είτε πράσινο, είτε κόκκινο».

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Ξυλοκόπησαν 14χρονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This