Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις ακόμη συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 23χρονου

Συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν σήμερα

Must Read

Οι συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τέσσερις ακόμη πραγματοποιήθηκαν σήμερα, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για δέκα συνολικά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

  • Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τις πρώτες δηλώσεις του για την υπόθεση έκανε ο δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, συμπληρώνοντας πως ο 23χρονος δεν ήταν καν ανάμεσα στα περίπου 10-12 άτομα που πήραν μέρος στη φονική επίθεση, καθώς περίμενε τους δράστες μέσα στο αυτοκίνητό του.  

Αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

«Ο εντολέας μου αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία, η οποία θα είναι μακρά θεωρώ, καθώς υπάρχουν 10 με 12 άτομα που συμμετείχαν. Πρέπει να δούμε την ευθύνη, ενός εκάστου στο τραγικό αυτό περιστατικό», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι από χθες ο 23χρονος έχει αρχίσει να αλλάζει τη σκληρή στάση του, καθώς παραδέχθηκε μεν ότι ήταν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, αλλά αρνείται ότι αυτός σκότωσε τον Άλκη και πως είχε φυσική επαφή με τους δύο φίλους του που τραυματίστηκαν στο αιματηρό επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί, πάντως, που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν βέβαιο πως όλοι όσοι συλληφθούν θα ισχυριστούν το ίδιο ακριβώς. Ότι, δηλαδή, ήταν στο σημείο του εγκλήματος, αλλά δεν πήραν μέρος στη δολοφονία του Άλκη και στους τραυματισμούς των φίλων του. Γι’ αυτό οι αναλύσεις στα βίντεο συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν νέα αδιάσειστα στοιχεία για τους δράστες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This