Με αυτό το δρεπάνι δολοφόνησαν τον 19χρονο Άλκη! – Ν. Καπραβέλος: «Παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη και ο φίλος του»

Πάνω στο φονικό όπλο βρέθηκε το αίμα του αδικοχαμένου Άλκη αλλά και ενός εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν

Must Read

Το φονικό όπλο με το οποίο οι δολοφόνοι αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει φωτογραφία, που αποκαλύπτει το protothema.gr, με το δρεπάνι στο οποίο υπάρχει ακόμα αίμα και είναι το όπλο που χρησιμοποίησαν για την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο.

Πρόκειται, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για το αίμα του αδικοχαμένου Άλκη αλλά και ενός εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Το συγκεκριμένο δρεπάνι πωλείται στην αγορά και χρησιμοποιείται για κοπή μεγάλων χόρτων. Οι δράστες φεύγοντας εγκατέλειψαν το φονικό όπλο στο σημείο της δολοφονίας και μάλιστα φαίνεται να το έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες επιθέσεις.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δραστών. Μετά τη σύλληψη του 23χρονου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας, γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθούν και τα υπόλοιπα άτομα που φαίνονται σε βίντεο από το βράδυ της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αλβανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου που πέρασε τα σύνορα

Εν τω μεταξύ, άφαντος παραμένει ο 20χρονος Αλβανός που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη και κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει στην Αλβανία. Πάντως η ελληνική αστυνομία έχει σύμμαχο την αλβανική αστυνομία, ενώ και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δημοσιεύουν φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου.

Νίκος Καπραβέλος: «Παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη και το άλλο παιδί»

Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αλλά και στον τραυματισμό των δύο φίλων του αναφέρθηκε ο διευθυντής ΕΣΥ Β’ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος είπε πως παραλίγο ένας εκ των δύο τραυματιών να είχε την ίδια κατάληξη με τον Άλκη μιας και ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός.

«Πέρα από την τραγωδία της πανδημίας που αντιμετωπίζουμε στο νοσοκομείο, είχαμε και αυτό το τραγικό γεγονός, με τρία παιδιά που μας τα έφεραν με πολλαπλά χτυπήματα που στα ιατρικά χρονικά δεν μπορούν να περιγράφουν. Του Άλκη ήταν πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα, δυστυχώς μας τον έφεραν νεκρό», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«H ιατροδικαστική εξέταση που ζητήσαμε ήταν καταπέλτης, δεν είναι ένα ιατρικό συμβάν ένα ιατρικό γεγονός, στον Άλκη δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης» συμπλήρωσε.

 

Αδύνατον τρεις τραυματίες να χτυπήθηκαν μόνο από ένα άτομο

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια, ενώ υποστήριξε ότι είναι αδύνατον τα τρία παιδιά να χτυπήθηκαν μόνο από ένα άτομο. «Ποιος όπλισε αυτό το χέρι ποιος το προστάτεψε, δεν μπορούν αυτά τα γεγονότα να καταγραφούν σαν συμβάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου δεν συνάδουν με μία ανθρώπινη κοινωνία, ήταν σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα, δεν θεωρώ ότι αυτό λέγεται οπαδική βία είναι μία εγκληματική, δολοφονική, σκόπιμη ενέργεια, τέτοια μανία και τέτοια περιγραφή των τραυμάτων δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα νοσοκομείο που έχουν έρθει περιστατικά με τροχαία και άλλα πολλά» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος και κατέληξε: «Είναι αδύνατον τρεις τραυματίες να χτυπήθηκαν από μόνο ένα άτομο, οι δύο που μας μίλησαν, οι τραυματίες ανέφεραν ότι δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από πολλά άτομα».

Παίκτες του Παναθηναϊκού στο σημείο της δολοφονίας

Αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης. Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Τάσος Χατζηγιοβάνης, που το απόγευμα (19.30 μ.μ.) θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη αφήνοντας ένα λουλούδι και μία φανέλα με ένα μήνυμα γραμμένο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που ανέφερε: «Ποτέ ξανά. Καλό ταξίδι, Άλκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This