Δολοφονία Άλκη: Τραύμα στην παλάμη «καταδικάζει» 22χρονο – Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε

Ραγδαίες εξελίξεις – «Έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία, με μια αγέλη ανθρωποειδών ετών 20»

Must Read

Την ώρα που οι γονείς του Άλκη Καμπανού περνούσαν την πόρτα των ανακριτικών Αρχών στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία έφτανε ένα βήμα πιο κοντά στην άκρη του δολοφονικού νήματος που ξετυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Χαριλάου.

Οι γονείς του 19χρονου και οι δυο φίλοι του που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, συναντούν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών 

Εκεί όπου ο 19χρονος έπεσε νεκρός μετά από καταδρομική επίθεση που δέχθηκε μαζί με δύο φίλους του, από μια ομάδα χουλιγκάνων που αποφάσισαν χωρίς λόγο να βγουν και να σκοτώσουν.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι εννέα από τους 11 που έχουν συσχετιστεί από τις Αρχές με την επίθεση και ένας εξ αυτών μάλιστα, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας φέρει τραύμα στη δεξιά του παλάμη, από το μαχαίρι που κρατούσε και επιτέθηκε στον Άλκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην προσπάθειά του να μαχαιρώσει τον 19χρονο, το μαχαίρι χτύπησε και τον ίδιο. Πρόκειται για τον νεαρό που φαίνεται στο πρώτο σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης που δημοσιεύθηκε, να κατεβαίνει τα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας και να χτυπάει τον Άλκη και του φίλους του.

Ο 22χρονος το αρνείται και δεν λέει το πώς τραυματίστηκε, αλλά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι σίγουρο πως το τραύμα προέρχεται από το φονικό όπλο την ώρα που έδινε τη χαριστική βολή στον Άλκη…

Εντός της ημέρας το διεθνές ένταλμα σύλληψης – «Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα»

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, οι δύο συλλήψεις που εκκρεμούν για την υπόθεση της δολοφονίας, είναι σε Ελλάδα και Αλβανία.

«Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», είπε ο κ.Θεοδωρικάκος για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία μετά την επίθεση.

Όσο για τον δολοφόνο του 19χρονου Άλκη, ο Υπουργός είπε πως η αλήθεια σύντομα θα λάμψει και πρόσθεσε: «Έχω ενδελεχή ενημέρωση και το διακύβευμα είναι να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία γι’ αυτή την υπόθεση και η ΕΛΑΣ θα ψάξει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει συγκάλυψη και θα πάμε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Μιλώντας για το οπαδικό τάγμα εφόδου, όπως αποδεικνύεται, που επιτέθηκε στον Άλκη Καμπανό, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε πως «έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία, με μια αγέλη ανθρωποειδών ετών 20. Δολοφόνησαν ένα παλικάρι 19 ετών χωρίς λόγο και αιτία. Η δολοφονία του Άλκη οφείλει να είναι το σημείο τομής για το τέλος της βίας. Στις επιχειρήσεις στους ονομαζόμενους συνδέσμους -γιατί κάποιοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία θα τους κλείσει- ακόμη και τώρα η αστυνομία βρίσκει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This