Δολοφονία Άλκη: Βγήκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία – Απολογούνται τρεις εκ των συλληφθέντων

Την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολογιών

Must Read

Στα χέρια των Αρχών της Αλβανίας βρίσκεται το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον 20χρονο με καταγωγή από τη γειτονική χώρα, ο οποίος διέφυγε στην πατρίδα του μετά την δολοφονική επίθεση της προπερασμένης Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, που στοίχισε τη ζωή στον Άλκη Καμπανό και οδήγησε στον τραυματισμό δύο φίλων του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκε η άφιξη του εντάλματος και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία έρευνας (και στις συνοριακές διαβάσεις) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου. Βέβαια, κατά πολλούς, οι προσδοκίες «επιτυχίας» των γειτόνων δεν είναι και πολύ μεγάλες…

Αλβανός χούλιγκαν
Ο καταζητούμενος 20χρονος – Αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες του

Απολογούνται οι τρεις από τους οκτώ

Εν τω μεταξύ σήμερα από ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων για τη φονική ε έδρα. Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη) και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι χθες παραδόθηκε στην αστυνομία ένα ακόμη άτομο που είχε ταυτοποιηθεί για εμπλοκή στο φονικό κι αναμένεται να απολογηθεί με τη σειρά του ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας. Ο λόγος για τον 25χρονο «Αθηναίο», ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στη συμπρωτεύουσα ως ντελιβεράς και μετά την επίθεση κρυβόταν σε σπίτι φίλου του.

Ο 25χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ Έλληνες κι ένας Αλβανός, 20 έως 25 ετών.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την αιματηρή επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τους συγκατηγορούμενούς του, αυτός ήταν ο «εγκέφαλος» και ο «αρχηγός» των πιο νεαρών χουλιγκάνων.

https://youtu.be/OOjSe37wbEw

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This