Νέα εξέλιξη στη δολοφονία Άλκη: Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο 20χρονος Αλβανός

Υπό άκρα μυστικότητα έφτασε κατευθείαν από τον μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής

Must Read

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά ο 20χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε από την Αλβανική Αστυνομία στον Μεθοριακό Σταθμό της Κρυσταλλοπηγής και παραδόθηκε, όπου και συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές. Ο νεαρός έφτασε υπό μυστικότητα, κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο 20χρονος αναμένεται να μεταχθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ενώπιον την 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην πατρίδα του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This