Δολοφονία Άλκη: Δεν είχε μαχαίρι και δεν χτύπησε κανέναν, υποστήριξε ο Ρότζερς Ντεμιράζι

Περιέγραψε τον ρόλο του ως «περιφερειακό»

Must Read

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο Ρότζερς Ντεμιράζι, ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του στην ενέδρα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης

Ο 20χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε χθες στην ΕΛ.ΑΣ., στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής. Μετά την προθεσμία που έλαβε και εν μέσω αποδοκιμασιών, αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε υπηρεσιακό όχημα για να επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου θα μείνει μέχρι να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Άλκη. Περιέγραψε τον ρόλο του ως «περιφερειακό» και φέρεται να υποστήριξε: «Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 20χρονου, Παρασκευά Σπυράτο, «ο ίδιος δεν φαίνεται προς το παρόν -και με την εικόνα που έχω- να έχει καταφέρει χτυπήματα. Ο νεαρός έχει θέση άρνησης στο ότι κρατούσε όπλο».

Και πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία παράδοσης του εντολέα μου στις δικαστικές αρχές. Από χθες το βράδυ μια ταχύτητα και άκρως αποτελεσματική επιχείρηση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας και τελικώς θα έλεγα με υπεράνθρωπη προσπάθεια, ο εντολέας μου τις πρώτες πρωινές ώρες κατέστη δυνατόν να φτάσει Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα εμφανίστηκε σήμερα στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε ενώπιον της ίδιας της ανακρίτριας που διαχειρίζεται την υπόθεση. Ζήτησε να απολογηθεί και καθορίστηκε η απολογία του τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι. Η ανακρίτρια γνωρίζει πάρα πολύ καλά το υλικό, το επεξεργάζεται και θα κρίνει από εδώ και πέρα η Δικαιοσύνη την πορεία των κατηγορουμένων».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This