Νέα μήνυση στον Γιώργο Γιαννόπουλο! 5 γυναίκες καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά

Πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε διαφορετικό χρόνο

Must Read

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση παιδοφιλίας, για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ο ντράμερ κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 8χρονης μαθήτριας το 2011, σε παραθεριστικό προάστιο της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του κατατέθηκε νέα μήνυση, στην οποία 5 γυναίκες καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Γιώργο Γιαννόπουλο όταν εκείνες ήταν μικρά κοριτσάκια, στην ευαίσθητη ηλικία των 11-12 ετών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξετάζει τη μηνυτήρια αναφορά και θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις για τον 70χρονο σήμερα μουσικό.

Οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, αλλά φέρεται να πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικό χρόνο και τόπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γυναίκες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα που αφορούν και άλλα ανήλικα κορίτσια, τα οποία αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος των γυναικών Παναγιώτης Παπαϊωάννου αναφέρει: «Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους. Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This