Συνελήφθη στην Πάτρα ο μακελάρης της Ανδραβίδας που έπνιξε τα μωρά και σκότωσε τους γονείς

Στα χέρια των αστυνομικών ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο

Must Read

Σε περιοχή της Πάτρας συνελήφθη πριν λίγη ώρα ο 57χρονος φερόμενος δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, με θύματα δύο μωρά και τους γονείς τους.

Έξω από το σπίτι του στην Ανδραβίδα το οποίο βρίσκεται δύο στενά μακριά από το σπίτι της οικογένειας που ξεκλήρισε, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπήρχε πληροφορία ότι ο 57χρονος είχε επιστρέψει και είχε ταμπουρωθεί στην οικία του, ωστόσο αποδείχτηκε ότι πρόκειται για άλλο άτομο.

Ο 57χρονος γιος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα όπου είχε διαφύγει και κρυβόταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, που σκότωσε την οικογένεια με τρόπο που προκαλεί ανατριχίλα, είναι ο γιος της σπιτονοικοκυράς του άτυχου ζευγαριού. Οπως προέκυψε από μαρτυρίες περιοίκων, τον τελευταίο καιρό είχε τακτικούς καβγάδες με την οικογένεια εξαιτίας οικονομικών διαφορών του με τα θύματα, που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού.

Το ήρεμο και αγαπημένο ζευγάρι βιοπαλαιστών

Οι καβγάδες με το ζευγάρι, που αντιμετώπιζε δυσκολίες στην πληρωμή του ενοικίου

Οπως εξήγησαν οι συγγενείς του 32χρονου Αρμάντο Κλότσι και της 28χρονης Μαρίας, το τελευταίο διάστημα οι δυο τους διαμαρτύρονταν γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι ο 57χρονος είχε φτάσει σε σημείο να τους κόβει επί 15 ημέρες την παροχή ρεύματος στο σπίτι, ακόμη και το νερό.

Ο πατέρας με τα αγγελούδια του

Οι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν τον ύποπτο ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με αρκετό κόσμο. Μάλιστα, το σπίτι του βρίσκεται μόλις δύο στενά παρακάτω από το σημείο του φρικτού εγκλήματος.

Στο ματωμένο σπίτι, όπου το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ήρθε αντιμέτωπο με εικόνες που δεν έχουν αποτυπωθεί ούτε στις πιο αρρωστημένες ταινίες φρίκης, τα δύο αγοράκια βρέθηκαν στραγγαλισμένα και οι γονείς τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Πάνω σε τρέιλερ

Τα πτώματα του ζευγαριού εντοπίστηκαν πάνω σε ένα τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το τρίχρονο αγόρι βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα στο τρέιλερ. Το μόλις ενάμισι έτους βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από τον 12χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι, όπου υπήρχαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος.

Τα τραύματα που φέρουν τα πτώματα του άνδρα και της γυναίκας επιβεβαιώθηκε πως προήλθαν από πυροβόλο όπλο. Όπως έδειξε η ιατροδικαστικής εξέταση, ο αδίστακτος δολοφόνος πυροβόλησε και σκότωσε το ζευγάρι και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή των δύο ανυπεράσπιστων αγοριών φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς τους!

Η Αστυνομία φαίνεται πως έχει ξετυλίξει το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Λίγο πριν από τις 7 το βράδυ της Τετάρτης ο δολοφόνος έφτασε με το αυτοκίνητό του και ένα τρέιλερ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της οικογένειας. Πάρκαρε το όχημα, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα της περιοχής, και στη συνέχεια τρύπωσε από την πίσω πόρτα στο σπίτι, όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ το ζευγάρι και στη συνέχεια χτύπησε και στραγγάλισε τα δύο παιδάκια. Επιχείρησε κατόπιν να μεταφέρει τα πτώματα του ζευγαριού και του ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου τα φόρτωσε στο τρέιλερ, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, πιθανώς επειδή τον διέκοψε η άφιξη του 12χρονου, ο οποίος επέστρεψε από παιχνίδι με τους φίλους του.

O 57χρονος

Στο πλαίσιο της έρευνας στο σπίτι του 57χρονου εντοπίστηκαν όπλα και αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης σε σύγκριση με τον κάλυκα που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας. Πάντως, το 9άρι πιστόλι με το οποίο ο μακελάρης στέρησε τη ζωή από το άτυχο ζευγάρι δεν εντοπίστηκε.

Ο 12χρονος ζητούσε βοήθεια σέρνοντας το νεκρό αδερφάκι του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς μακελειού, αφού οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πώς το 12χρονο παιδί από τον πρώτο γάμο της άτυχης Μαρίας βρήκε σε λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδελφάκια του. Μάλιστα, έσυρε το μικρότερο από τα δύο παιδιά έξω στον δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα, αναζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς. Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα τρία αδερφάκια

Τις φρικιαστικές στιγμές μετά την ανακάλυψη του εγκλήματος περιγράφει ένας επιχειρηματίας που διατηρεί συνεργείο κοντά στο σπίτι της οικογένειας Κλότσι. «Το 12χρονο αγόρι ήταν σε κατάσταση σοκ, μας έφερε το αδελφάκι του και ζητούσε βοήθεια. Το μωρό ήταν παγωμένο και είχε αίμα στο σωματάκι του».

Οι γείτονές τους κάνουν λόγο για μια οικογένεια που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. «Τους γνώριζα καλά. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω στο νοσοκομείο. Είδα από μακριά το αγοράκι και φαινόταν σαν χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This