Μακελειό στην Ανδραβίδα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του 12χρονου γιου της οικογένειας

«Ρωτούσα "μαμά τι έπαθες;" και δεν μου απαντούσε κανείς»

Must Read

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του 12χρονου παιδιού της οικογένειας στην Ανδραβίδα, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τα δολοφονημένα αδερφάκια του, στο σπίτι της φρίκης.

Μετά το τετραπλό φονικό, που έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα, το ανήλικο παιδί μένει με τον πρώην σύζυγο της αδικοχαμένης Μαρίας, ο οποίος περιγράφει την κατάσταση και την ψυχολογία του 12χρονου.

Διαβάστε ακόμα: «Ψέματα»! Γειτόνισσα αποκαλύπτει την σχέση της μητέρας του μακελάρη με την αδικοχαμένη οικογένεια

«Δεν γνώριζα ότι είχε διαφωνίες με τον δράστη, είχα χωρίσει καιρό. Το παιδί είναι λίγο καλύτερα. Δεν μίλησα με κανέναν από την Ανδραβίδα, εγώ πήρα το παιδί και έφυγα», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που δολοφονήθηκε, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τρόμαξε από αυτά που τού διηγήθηκε το παιδί.

«Με πήρε η αστυνομία του Πύργου τηλέφωνο, για να πάω στην Ανδραβίδα. Το παιδί τώρα θα πάει σχολείο στην Αθήνα εκεί που πήγαινε, πριν χωρίσουμε. Ο μικρός μου είπε αυτά που είδε και αυτά που είπε στην αστυνομία» εξήγησε στην συνέχεια.

Συγκλονίζει ο 12χρονος γιος του θύματος

Αλλά και ο ίδιος ο 12χρονος έκανε λόγο για το τραγικό εκείνο απόγευμα, κάνοντας ακόμη και τους πιο ψύχραιμους να λυγίσουν με τις περιγραφές του.

«Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω ”μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα”. Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε ο 12χρονος.

«Λέω ”μαμά τί επαθες”, και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο…Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν», συμπλήρωσε.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αίσθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδεφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο», είπε στην συνέχεια το παιδί, ενώ ανέφερε πως θα επισκεφθεί και παιδοψυχολόγο.

Τέλος, σημείωσε πως αυτό που θυμάται από την αδικοχαμένη γυναίκα, είναι πως κάθε φορά που εκείνος ανέβαινε στον πατέρα του, στην Αθήνα, τον έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο. «Αυτό δεν θα το ξεχάσω…Από τα αδέρφια μου θα κρατήσω τις πλάκες μας και τα γέλια μας» κατέληξε το ανήλικο παιδί, που είδε την απόλυτη φρίκη με τα μάτια του.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του μακελάρη

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του μακελάρη, Σπύρος Ανδριόπουλος είπε πως τη μέρα της δολοφονίας, το ζευγάρι είχε καλέσει στο τηλέφωνο τον 60χρονο και του είπε να πάνε εκεί.

«Ως προς το κομμάτι εκείνης της ημέρας, τον πήραν τα δύο ενήλικα θύματα τον κατηγορούμενο και πήγε εκεί, και μετά έγινε ό,τι έγινε. Υπήρξε συμπλοκή και πάνω σε αυτή βγήκε το όπλο και πυροβόλησε ο δράστης. Σε προηγούμενο χρόνο ο άνδρας τον είχε απειλήσει, και για αυτό πήρε μαζί του το όπλο, επειδή φοβήθηκε», είπε ο κ. Ανδριόπουλος.

«Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Δε γίνεται να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο η δολοφονία των παιδιών. Το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη εκκρεμεί. Πρέπει να δούμε σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν όταν τέλεσε αυτές τις πράξεις», εξήγησε και κατέληξε: «Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια άλλη καταγγελία για τον κατηγορούμενο. Δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This