«Ανταγωνιστής μου έβαλε παιδιά να με κατηγορήσουν» λέει ο προπονητής πολεμικών τεχνών

Ποινικές διώξεις στον προπονητή - «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ ενώ έβλεπε πορνό» κατήγγειλαν τα παιδιά

Must Read

Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων μαθητών του ο προπονητής πολεμικών τεχνών Ιωάννης Γεροντής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. 

Ο προπονητής, ο οποίος συνελήφθη στην Κρήτη και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, υποστηρίζει ότι όλα είναι πλεκτάνη, την οποία έστησε ένας πρώην μαθητής του, ο οποίος έχει ανοίξει πλέον δική του σχολή και είναι ανταγωνιστής του.

«Ότι έχει γίνει, είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και εκβιασμού. Ένας πρώην μαθητής μου και ανταγωνιστής μου που το 2016 είχε πάρει με τον δικό μας σύλλογο, με εμένα προπονητή στην Θεσσαλονίκη την δεύτερη θέση, έχει δημιουργήσει μια πλεκτάνη» δήλωσε ο προπονητής στο protothema.gr. και προσθέτει ότι ο πρώην μαθητής του και πλέον ανταγωνιστής του έβαλε τα παιδιά να τον καταγγείλουν προκειμένου να καταστρέψει την καριέρα του:

«Έχει πιάσει παλιούς μαθητές της σχολής και με κατηγορούν, υποτίθεται, ότι σε ένα πανευρωπαϊκό που βρισκόμασταν στο εξωτερικό έβαλα εγώ τα 13χρονα παιδιά να μου κάνουν μασάζ και ότι εγώ έβλεπα πορνό και έχουν βάλει μια παλιά μου μαθήτρια, η οποία και αυτή είχε φύγει από τον σύλλογο, ότι σε ένα ταξίδι την θώπευσα και της ζήτησα άσχημα πράγματα. Τώρα είμαι μπλεγμένος, γιατί είμαι ο μοναδικός προπονητής που έχουμε κατεβάσει στο παγκόσμιο στο kickboxing με χρυσά και διακρίσεις και προσπαθούν να με ξεφτιλίσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Τα παιδιά αυτά έχουν σταματήσει από εμένα και πάνε στην σχολή του ανταγωνιστή μου, δηλαδή είναι ήδη εκεί» λέει ο προπονητής.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις στον 46χρονο και στη συνέχεια ο ίδιος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε ότι πρόκειται για κατασκευασμένες κατηγορίες, που στόχο έχουν να σπιλώσουν το όνομα και την καριέρα του.

Σοκαριστικές καταγγελίες από τα παιδιά

Συνολικά 8 παιδιά, 7 αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 13 έως και 20 ετών κατήγγειλαν στις αρχές ότι ο προπονητής τους, εκτός από άσχημη συμπεριφορά, τα παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» κατήγγειλαν ορισμένα από τα παιδιά, ενώ κατέθεσαν ότι ο προπονητής τους τρομοκρατούσε και τους προκαλούσε σωματικό και ψυχικό πόνο.

«Μας μιλούσε άσχημα και μας έβριζε πολύ, ενώ μας αντιμετώπιζε πολύ σκληρά εάν δεν κάναμε αυτά ακριβώς που μας έλεγε» κατήγγειλαν τα παιδιά. Μάλιστα, το κορίτσι, το οποίο είναι σήμερα 20 ετών, κατήγγειλε ότι το 2017, ο προπονητής της, την έβαλε να του κάνει μασάζ και στη συνέχεια τη θώπευσε: «Με είχε βάλει να του κάνω μασάζ και εκείνος άρχισε να θωπεύει το σώμα μου» είπε η αθλήτρια στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη προπονητής πολεμικών τεχνών! 8 παιδιά κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This