ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜένιος Φουρθιώτης: Την παραπομπή του εισηγείται ο Εισαγγελέας για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Την παραπομπή του εισηγείται ο Εισαγγελέας για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του

Εισήγηση για παραπομπή του Μένιου Φουρθιώτη για δύο κακουργήματα και έξι πλημμελήματα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαράλαμπος Μαστοραντωνακης στην πρόταση του προς το Δικαστικό Συμβούλιο φέρεται να εισηγείται την παραπομπή σε δίκη του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη, αναφορικά με τις στημένες (από τον ίδιο) επιθέσεις στο σπίτι του στον Διόνυσο (τον Απρίλιο του 2021, μια με Καλάσνικοφ και μια με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό).

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr  οι επιθέσεις αυτές είχαν σκηνοθετηθεί για να επιστρέψει στην… υπηρεσία του υπόδικου παρουσιαστή η αστυνομική φρουρά, η οποία λίγες ημέρες πριν τις επιθέσεις του είχε αφαιρεθεί. Αυτό κατέθεσε ένας μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος αποκάλυψε στις Αρχές το σχέδιο του Μένιου Φουρθιώτη.

Πρόκειται για τον μάρτυρα που είχε ενημερώσει τον δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη ότι ο υπόδικος παρουσιαστής αναζητούσε άτομα του υποκόσμου για να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και εναντίον ενός ακόμα δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με την πρόταση του Εισαγγελέα, υπάρχει εισήγηση για παραπομπή του Μένιου Φουρθιώτη για δύο κακουργήματα και έξι πλημμελήματα, αλλά και για παραπομπή τριών ακόμη ατόμων τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης