Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονική επίθεση της Ραφήνας: 2 συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛ.ΑΣ. απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά»

Must Read

«Φύλλο και φτερό» κάνουν από τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, την περιοχή της Ραφήνας αλλά και κάθε πιθανό σημείο προκειμένου να εντοπίσουν τους εμπλεκόμενους της αιματηρής συμπλοκής.

Ήδη, σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Όλα δείχνουν ότι αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για δύο 24χρονους, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Ανάρτηση για τις συλλήψεις δύο εκ των δραστών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο στην πλατεία Ραφήνας έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία που δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 42χρονος έξω από μπαρ, όπου διασκέδαζε, στη Ραφήνα από 4 με 5 άνδρες, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εκδοχές για την αφορμή της δολοφονικής επίθεσης είναι δύο. Σύμφωνα με την επικρατέστερη ο 42χρονος, που ήταν γνωστός στην περιοχή, έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να την ενοχλούν. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Μία άλλη εκδοχή αναφέρει ότι, όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο διαπληκτισμός. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δόθηκε συνέχεια από την πλευρά του 42χρονου. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, ο 42χρονος αποχώρησε από το μπαρ όπου διασκέδαζε στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα. Εκεί η παρέα με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση του είχε στήσει καρτέρι.

Οι δράστες τον χτυπούσαν με μανία σε όλο του το σώμα. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς προκάλεσαν και τον θάνατο του 42χρονου. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Συμμορία Αλβανών δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα στο μπαρ στη Ραφήνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This