Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του 42χρονου Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα

Υποβασταζόμενη η μητέρα του, η θεία του φώναζε συνεχώς το όνομά του…

Must Read

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην παραλία του Μαραθώνα έγινε σήμερα η κηδεία του 42χρονου Δημήτρη Κορδά, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ στη Ραφήνα.

Οι δύο δράστες που συνελήφθησαν, με τα χτυπήματά τους (σ.σ. πιθανόν και με σιδερογροθιά) σχεδόν του έσπασαν το κεφάλι, όπως αποκάλυψε η σοκαριστική ιατροδικαστική έκθεση.

Ο 42χρονος είχε υποστεί, μεταξύ άλλων, πλαϊνό κάταγμα κρανίου, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Από το δελτίο ειδήσεων του Star

«Ράγισαν» καρδιές

«Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι»… Αυτό ζητούσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ύστατο χαίρε ενός ανθρώπου, που όπως έλεγαν «αγαπούσε όλο τον κόσμο» και ήταν ένα «ήρεμο, καλό παιδί και γνήσιος αγωνιστής που έφυγε άδικα».

Η μητέρα του Δημήτρη, Ουρανία, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και αποχαιρέτησε υποβασταζόμενη το παιδί της, το οποίο βγήκε για διασκέδαση και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο αδελφός του Δημήτρη σαστισμένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Ο ξάδελφος του Δημήτρη, που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και τον είδε πεσμένο στο έδαφος μέσα στα αίματα, ήταν ακόμα σοκαρισμένος.

Η θεία του Δημήτρη, φώναζε συνεχώς το όνομά του. Συγγενείς φίλοι, ακόμα και ο ιδιοκτήτης του μπαρ που έγινε το κακό, ήταν απαρηγόρητοι και βυθισμένοι στην οδύνη.




«Ο Δημήτρης, ο Μήτσος δεν έφυγε γιατί ήθελε, δεν έφυγε γιατί έπρεπε, έφυγε άδικα»

Ποταμό δακρύων προκάλεσε ο επικήδειος λόγος μιας φίλης του Δημήτρη Κορδά, η οποία με τρεμάμενη φωνή είπε:

«Ο Δημήτρης, ο γνωστός σε όλους μας Μήτσος, ήταν αυτός που ακόμα κι αν δεν σε ήξερε χαμογελούσε. Είναι αυτός που όταν υπήρχε παρεξήγηση προσπαθούσε πάντα να βρει λύση, που στις δυσκολίες όλες έλεγε: “Δεν πειράζει”. Αγαπούσε δυνατά και πονούσε βαθιά. Ο Δημήτρης, ο Μήτσος δεν έφυγε γιατί ήθελε, δεν έφυγε γιατί έπρεπε, έφυγε άδικα».

Τα ρίχνουν στον 42χρονο οι δολοφόνοι

Σύμφωνα με το Star, στις καταθέσεις τους οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου, υποστήριξαν πως εκείνος ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο.

«Ήμουν στην τουαλέτα του καταστήματος όταν ήρθε ο φίλος μου ο Σ. και μου χτυπούσε επίμονα την πόρτα γελώντας. Εγώ άνοιξα και του είπα να μπει. Έξω πίσω από το φίλο μου περίμενε το θύμα και μάλλον  θύμωσε που έδωσα τη σειρά του στο φίλο μου. Εκεί δεν μιλήσαμε καθόλου», φέρεται να είπε ο 24χρονος Ρ.Γ. και πρόσθεσε:

«Όταν βγήκε έξω από την τουαλέτα το θύμα σκούντησε τον φίλο μου. Εκεί τσακωθήκαμε και έγινε καυγάς. Οι υπεύθυνοι έδιωξαν την παρέα μου από το μπαρ. Εγώ, όμως, ξέχασα τα τσιγάρα μου και γύρισα πίσω με τον Π. Όταν μπήκα στο μπαρ, το θύμα με έπιασε από τον λαιμό και με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο. Λίγο πριν την έξοδο ήρθαμε στα χέρια. Τον χτύπησα με γυμνά χέρια. Δεν είχα σιδηρογροθιά. Του έριξα μια γροθιά, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας απλός καυγάς θα είχε αυτή την κατάληξη».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, κάποιες μαρτυρίες από θαμώνες του καταστήματος, αναφέρουν ότι είδαν κάτι που έμοιαζε με σιδηρογροθιά, αλλά και ότι άκουσαν τον έναν απ’ τους δύο κατηγορούμενους να προκαλεί το θύμα και να του λέει «πάμε έξω για να τσακωθούμε».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This