Σκιάθος: Κακουργηματική δίωξη στον υποπυραγό που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Στην κατοχή του βρέθηκαν και φωτογραφίες 8χρονου κοριτσιού!

Must Read

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 39χρονου υποπυραγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα Σκιάθου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής συνελήφθη κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο υποπυραγός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε αποφασίστηκε η κράτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα γράψαμε χτες, στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες και με ανήλικα κορίτσια, ηλικίας ακόμη και (περίπου) 8 ετών, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο, η σύντροφός του με την οποία φέρεται να συμβιώνει (με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρόνων), εντόπισε άσεμνες φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε πως η 10χρονη κόρη της πριν από λίγες ημέρες τής είχε πει πως, ενώ η ίδια απουσίαζε, ο κατηγορούμενος την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, όπου και κοιμήθηκαν μαζί. Έξαλλη, η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της υποπυραγού και υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This