«Ήταν η τέλεια μάνα … Το φταίξιμο είναι και δικό μας» – Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης από τη Ζάκυνθο

«Φοβόταν» - «Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα» - Αύριο στον εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος - Το Χαμόγελο του Παιδιού αναλαμβάνει τα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος

Must Read

Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 49χρονος αλλοδαπός που το βράδυ της Κυριακής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του στο χωριό Τσιλιβί, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πρώτα ξυλοκοπήθηκε άγρια και μετά μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου… Έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.




Επίσης, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.




«Φοβόταν» – «Ήταν η τέλεια μάνα, τα έκανε όλα για εμάς»

Ο νεαρός γιος της 41χρονης μιλώντας στα ΜΜΕ που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του εγκλήματος, είπε ότι η μητέρα του φοβόταν τον σύζυγό της, έκανε δύο δουλειές για να συντηρεί τα παιδιά της και όπως είπε, «ήταν η τέλεια μάνα»…




Είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος:

«Φοβόταν, γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο. Η συμπεριφορά του χειροτέρευε με την πάροδο του χρόνου. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε».




Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της κοινότητας στο  Τσιλίβι Διονύσης Γιακουμέλος, είπε στο Star ότι το θύμα είχε καταγγείλει δύο φορές τον σύζυγό της για κακοποίηση, αλλά σχολίασε ότι η αστυνομία ενώ τον συνέλαβε πριν λίγο καιρό, αυτός έμεινε τρεις μέρες μέσα και μετά τον άφησαν ελεύθερο.

«Επειδή τσακωνόταν συνεχώς φοβόταν μήπως συμβεί το μοιραίο, όπως και έγινε», είπε ακόμα ο κ.Γιακουμέλος.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This