Ασφυξία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι – Αναζητείται ο Πακιστανός σύντροφός της

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα - Στην έρευνα θα συμμετάσχει και δεύτερος ιατροδικαστής

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 17χρονης που εντοπίστηκε νωρίς το πρωί νεκρή από τη μητέρα και την αδελφή της σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο θάνατός της, ο οποίος αντιμετωπίζεται ως δολοφονία, οφείλεται σε ασφυξία, καθώς όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία κάποιος έφραξε το στόμα και τη μύτη της νεαρής κοπέλας.







Πέρα από τους μώλωπες που εντοπίστηκαν στα χέρια της και στο σώμα της (ήταν ημίγυμνο στο κρεβάτι), φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για νυχιά, επιβεβαιώνοντας ότι της διαφαινόμενης δολοφονίας προηγήθηκε καβγάς.

Κάτι που ανέφεραν και κάποιοι γείτονες, οι οποίοι είπαν στον ΣΚΑΪ πως αργά χθες το βράδυ άκουσαν φωνές, αλλά στον Alpha ειπώθηκε το αντίθετο και πως οι φωνές που άκουσαν ήταν της μητέρας και της αδελφής της το πρωί που εντόπισαν τη νεκρή ανήλικη.

Πάντως, για τα ερωτήματα που παραμένουν πολλά και αναπάντητα όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, στην έρευνα θα συμμετάσχει και δεύτερος ιατροδικαστής.




Η αστυνομία μέχρι και αυτή την ώρα αναζητά τον εδώ και λίγους μήνες σύντροφο της 17χρονης, έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από αργά χθες βράδυ. Αυτός φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή και σε αυτόν στρέφονται οι υποψίες των Αρχών.

Η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης παραμένουν στη ΓΑΔΑ καταθέτοντας για το περιστατικό αλλά και το ιστορικό της σχέσης του θύματος με τον Πακιστανό, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών λαμβάνει καταθέσεις από τους γείτονες στην οδό Αραχώβης.







Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This