Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες!

Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Εικόνες που δεν τις χωρά ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκαν στο σπίτι μίας ανήλικης κοπέλας, η οποία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί άγρια δολοφονημένη από τη μητέρα και την αδελφή της.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι, την οποία βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι με μώλωπες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛΑΣ αναζητά τον σύντροφο της, ενώ διαρρέονται και νέα στοιχεία που αφορούν στον ρόλο του συντρόφου της μητέρας της. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο σπίτι της οδού Αραχώβης επέστρεψαν η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης.

Το άτυχο, ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει μέχρι στιγμή στα χέρια της, θεωρεί ότι η 17χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ωστόσο, στο σπίτι δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης γεγονός που ενισχύει την άποψη της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό και οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της. Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό. Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη σορό της.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ με νέα δολοφονία στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη κοπέλα – Αναζητείται ο σύντροφος της μητέρας της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This