«Υπόθεση Παλιοσπύρου» σοκάρει τη Μεσσήνη – Πώς ο πρώην σύζυγος της 49χρονης «την έλουσε» με χημικό υγρό

Ο 50χρονος δράστης της άνανδρης επίθεσης παραμόνευε στο σκοτάδι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του - Μάχη για να σωθεί το μάτι της γυναίκας

Must Read

Μνήμες από τον Μάιο του 2020 όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαραντζούλα, «ξύπνησε» η επίθεση που έγινε χθες τα ξημερώματα στην Ανάληψη της Μεσσήνης, με έναν 50χρονο να ρίχνει χημικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι, στο οποίο έχει υποστεί σοβαρότατο χημικό έγκαυμα.







Ο δράστης παραμόνευε στο σκοτάδι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και αρχικά προσπάθησε να ακινητοποιήσει τη 49χρονη -την ώρα που πήγαινε να ανοίξει το καθαριστήριο στο οποίο εργαζόταν- και να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει με ένα πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό, αλλά δεν τα κατάφερε όπως ήθελε. Η γυναίκα αντιστάθηκε, οπότε της έριξε το υγρό και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το σημείο της επίθεσης – Φωτογραφία: ΕΡΤ

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή που εξέτασαν τα δεδομένα τη επίθεσης και μιλώντας με την άτυχη γυναίκα, έκαναν λόγο για προσωπικά κίνητρα (σ.σ. οικονομικές διαφορές) και το βράδυ της Τετάρτης, ο 50χρονος συνελήφθη (αφού πρώτα είχε προσαχθεί).




Η 49χρονη μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με τη ζημιά στο μάτι να μην αποκλείεται να καταστεί μόνιμη και να χαθεί εντελώς η όραση από το συγκεκριμένο.

Σε ότι αφορά τη σύσταση του υγρού της επίθεσης, αυτό φαίνεται να είναι υδροχλωρικό ή νιτρικό οξύ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είχε αγοράσει άκουα φόρτε από το σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open, το μπουκάλι με το υγρό με το οποίο έγινε η επίθεση, δεν έχει ακόμα βρεθεί.




Αργά χθες βράδυ, η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του 50χρονου:

Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.







Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This