Eρωτική αντιζηλία πίσω από την δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα – Σε σοκ η γυναίκα και τα παιδιά του

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από το έγκλημα που έχει σοκάρει την περιοχή, κρύβεται μια γυναίκα

Must Read

Ερωτικά και όχι οικονομικά φαίνεται πως είναι τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του άγνωστου άνδρα που σκότωσε με καραμπίνα τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ στην καρδιά έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου όπου εργαζόταν στη Χρυσούπολη Καβάλας!

Οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία του Δημήτρη Νικηφορίδη και προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ κάνουν λόγο για προσωπική αντιζηλία και εκτιμούν ότι πίσω από το έγκλημα που έχει σοκάρει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες κρύβεται μια γυναίκα.

Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές, που οξύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στη συμπεριφορά της συντρόφου του και τις μεταξύ τους προστριβές, εξηγούν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Μάλιστα, θεωρούν πως οι δύο άνδρες γνωρίζονταν στενά, δεν αποκλείεται μάλιστα να έκαναν και παρέα, αλλά κάτι προσωπικό πυροδότησε μια δολοφονική έχθρα, ώσπου ο δράστης έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον Δημήτρη.




Προς το παρόν, οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις τις οποίες θέλουν να επιβεβαιώσουν με στοιχεία και μαρτυρίες. Για τον λόγο αυτό, παίρνουν επαναλαμβανόμενες καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, προκειμένου να φτάσουν στο πρόσωπο-κλειδί και να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Αυτό που μπορούν με βεβαιότητα να πουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας είναι ότι ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Είχε κρυφτεί μέσα σε ένα χωράφι, δίπλα από το εργοστάσιο, και, όταν ο Νικηφορίδης βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Το φυσίγγι προοριζόταν για αγριογούρουνα και του προκάλεσε επτά θανατηφόρα τραύματα, δείγμα της καλής σκόπευσης του δράστη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί.




Οταν είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που κατέγραψε τον αναβάτη μιας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Τραγικές φιγούρες παραμένουν τα δύο παιδιά του άτυχου άνδρα και η σύζυγός του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, καθώς εξακολουθούν να ζητούν απαντήσεις σχετικά με τον λόγο που στερήθηκαν τον άνθρωπό τους. «Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είδα τα παιδιά του, τη γυναίκα του που βρήκε το κουράγιο να έρθει με το καροτσάκι της στην κηδεία. Εχουμε τρελαθεί όλοι. Αυτός που το έκανε πρέπει να τιμωρηθεί…» είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο θείος του θύματος, Λευτέρης Νικηφορίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This