Aνατριχίλα με τις τελευταίες στιγμές του παιδιού – Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία η 31χρονη Άννα

«Γροθιά στο στομάχι» το βίντεο με το μωρό να γελάει λίγες ημέρες πριν την δολοφονία

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Λεκάνη Καβάλας που έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη.

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το 10 μηνών παιδί του μπροστά στα μάτια της 31χρονης Ελληνογερμανίδας πρώην συντρόφου του, προτού πυροβολήσει και την ίδια και τελικά βάλει τέλος στη ζωή του, απειλούσε τη νεαρή μητέρα ότι θα τους κάνει κακό.

Αφορμή για τα παρανοϊκά σκηνικά ζήλιας του 56χρονου ο οποίος δεν είχε πάρει διαζύγιο από την σύζυγο του με την οποία ήταν σε διάσταση, ήταν η επιθυμία της Άννας να μεταβεί για ένα χρονικό διάστημα στη Γερμανία μαζί με το μωρό, όπως επίσης και η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία εκείνη θα είχε την επιμέλειά του.

«Θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω» είχε απειλήσει πριν λίγο καιρό. Τελικά έκανε πράξη της απειλές του, κάτι το οποίο η νεαρή γυναίκα φοβόταν και όπως αποκάλυψε μια γειτόνισσα, είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.

Ο 56χρονος, πήγε στο σπίτι της νεαρής γυναίκας το πρωί, την έσυρε με το παιδί στην αγκαλιά σε ένα μαντρί και εκεί τους πυροβόλησε και έδωσε τέλος στη ζωή του.

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα “Άννα μην πας “και εκείνη μου απάντησε πως “δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω». Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου» δήλωσε γειτόνισσα.

«Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας αξεστος, αγροίκος», πρόσθεσε μιλώντας στο protothema.gr και τόνισε ότι η 31χρονη είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, ωστόσο της απάντησαν να… περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού!

Για την αδικοχαμένη νεαρή μητέρα που είδε το παιδί της να πέφτει νεκρό, μίλησε η θεία της, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί: «Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου, με πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη. Έζησε μαζί του, έκαναν το παιδάκι, χώρισαν και τελευταία δεν τα βρίσκανε. Η Άννα έλεγε ότι ήθελε να φύγει Γερμανία με το παιδί αλλά δεν ήταν σίγουρη. Κάθε ημέρα του έδινε το παιδί και έπαιζαν. Αυτός ήρθε το πρωί και την πήρε από το σπίτι, μάλλον την είπε “πάμε να δούμε τα κατσίκια” γιατί αγαπούσε πολύ τα κατσίκια. Αλλά αυτός θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Άννα έμενε στο σπίτι του παππού της με το παιδί και αυτός ερχόταν καθημερινά και το έβλεπε» είπε και πρόσθεσε ότι ο 56χρονος την είχε απειλήσει πριν από έναν μήνα: «”Άννα μην μου τη βιδώσει γιατί θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα σκοτωθώ και εγώ”. Αυτό έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα» ανέφερε.

Ο ξάδελφος του 56χρονου τον οποίο κάλεσε ο κτηνοτρόφος την ώρα που σημάδευε με το όπλο τη νεαρή μητέρα και το παιδί του, ήταν εκείνος που βρήκε τους νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος.

«Με πήρε τηλέφωνο στις 09.30 και μου είπε δύο, τρεις φορές “έλα στο μαντρί”. Πρώτου με πάρει άκουσα δύο πυροβολισμούς από το διπλανό μαντρί που ήμουν και νόμιζα ότι ήταν κυνηγοί. Μόλις ξεκίνησα άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα τους βρήκα και τους τρεις νεκρούς, έξω από το δωματιάκι. Το κεφάλι του είχε διαλυθεί. Το μωρό ήταν νεκρό δίπλα από την μαμά του» περιέγραψε σε κατάσταση σοκ.

«Γροθιά στο στομάχι» το βίντεο με το μωρό να γελάει

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και προκαλεί ανατριχίλα και δάκρυα, φαίνονται ευτυχισμένες στιγμές της μητέρας το μωράκι της, μερικές ημέρες προτού βρουν τραγικό θάνατο από τα χέρια του 56χρονου.

https://www.youtube.com/watch?v=7IYYr6dpUR0







Δείτε επίσης:

«Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου» λέει ο πατέρας του κτηνοτρόφου που σκότωσε το μωρό και την 31χρονη

Αυτός είναι ο 56χρονος που σκότωσε το μωρό του και την 31χρονη Άννα – Συγκλονίζει η μητέρα της: «Της έλεγα μην πας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This