«Υπάρχει περίπτωση αποκόλλησης στα μάτια» – Σε σοκ η νεαρή που βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της

«Μόνη της έννοια είναι τα παιδιά της»

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωσε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, μια 29χρονη γυναίκα στην Αλμυρή Κορινθίας, όταν ο 33χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, της έστησε καρτέρι, την απήγαγε, την χτύπησε και την οδήγησε στο σπίτι των γονιών του, όπου τη βίασε.

«Υπάρχει πιθανότητα για κάποια αποκόλληση στα μάτια της» λέει η δικηγόρος της νεαρής Ελληνίδας μητέρας, Χριστίνα-Ελένη Παναγή. Η δικηγόρος προσθέτει ότι η άτυχη γυναίκα «θα πρέπει να κάνει επανέλεγχο στα μάτια γιατί έχει αρκετά χτυπήματα», ωστόσο «η κλινική της εικόνα βελτιώνεται».

Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με την δικηγόρο της, προσπαθεί να συνέλθει, καθώς «πλέον μόνη της έννοια είναι τα παιδιά της, καθώς στην κλειστή κοινωνία έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και η ίδια θέλει να τα προστατεύσει ψυχολογικά».



Προφυλακίστηκε ο δράστης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος Αλβανός.

Την περασμένη Τετάρτη, ο δράστης, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της γυναίκας στην Αλμυρή Κορινθίας, την απήγαγε, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό. Ταυτόχρονα, την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι.

Αφού σταμάτησε σε ερημικό σημείο, την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δεν γδυθεί. Αφού η 29χρονη γυναίκα εξαναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της, ο δράστης της έβαλε φωτιά στα μαλλιά, για να την κάψει ζωντανή.

Στη συνέχεια, την έβαλε ξανά με τη βία στο αυτοκίνητο, και την οδήγησε στο σπίτι των γονιών του όπου αφού την βίασε, την έδιωξε με κλωτσιές. 

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Κορίνθου και ο δράστης συνελήφθη. 

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Κορινθία: Απήγαγε, έδειρε, βίασε και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της πρώην συζύγου του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This