«Αετονύχισσα» οικιακή βοηθός «σούφρωνε» τα χρήματα και τα κοσμήματα ηλικιωμένων

Χειροπέδες σε 46χρονη που εργαζόταν σε σπίτια ή ως αποκλειστική νοσοκόμα

Must Read

Οικιακή βοηθός, αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά και… επαγγελματίας κλέφτρα αποδείχθηκε πως ήταν μια 46χρονη Ελληνίδα, που είχε ρημάξει τα χρήματα και τα κοσμήματα όσων έκαναν το λάθος να την εμπιστευτούν στη Θεσσαλονίκη!

Από τον Φεβρουάριο του 2019 έως τον φετινό Ιούλιο, η αδίστακτη γυναίκα προσέγγιζε ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά και των Συκεών, και τους έπειθε να την προσλάβουν ως οικιακή βοηθό. Με τον τρόπο αυτόν αποκτούσε πρόσβαση στα σπίτια τους και σταδιακά μάθαινε τα σημεία όπου έκρυβαν χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, τα οποία «σούφρωνε» σε ανύποπτο χρόνο. Μάλιστα, είχε βάλει στο κόλπο και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι «τρύπωναν» στα σπίτια και άρπαζαν τα τιμαλφή, ενώ η 46χρονη βρισκόταν μαζί με το θύμα για να το απασχολεί και να μην αντιληφθεί την κλοπή.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, προσέγγισε μια ηλικιωμένη το διάστημα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και, αφού της συστήθηκε ως αποκλειστική νοσοκόμα, την επισκέφθηκε σε δεύτερο χρόνο στο σπίτι της, όταν είχε πάρει εξιτήριο. Ετσι, συνέχισε να τη φροντίζει και σταδιακά απέσπασε από την άτυχη γυναίκα πληροφορίες για το σημείο όπου έκρυβε τις οικονομίες της, οι οποίες ύστερα από λίγο καιρό έκαναν «φτερά» ως διά… μαγείας.

Ωστόσο, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για τη σπείρα κι έτσι έφτασαν στα ίχνη των πέντε δραστών και τους πέρασαν χειροπέδες. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχαν καταφέρει να «βουτήξουν» μετρητά ύψους 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 60.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This